Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Консенсус! Пеевски ще бие с бухалките само лошите

Ако инструментите на Задкулисието се ползват за положителна промяна - новата Сглобка е приемлива

ВИСОКОТОЧНИ БУХАЛКИ
Намери се точната формула за властта, даваща надежда за стабилно правителство с дълъг срок на годност! 
По време на преговорите за съставяне на кабинет Пеевски бе принуден да се отрече от Сатаната 3 пъти и да обещае, че ще работи с всички легални и нелегални средства единствено за Прекрасната България на бъдещето. 
Отсега нататък Пеевски ще ползва авторитета си в съдебната и околосъдебната система само и единствено за запазването на ориентацията, стабилността, реформите и просперитета на страната. Всички негови прокурори, нотариуси, джуджета, мутри, адвокати и частни детективи плюс регулаторите и други институции-бухалки - всички те ще бъдат обяздени на нова сметка от Пеевски, но така че да удрят само лошите.
Това са всякакви индивиди и групировки от сорта на бременния с чудовища полковник Пунта-Марков, Наполеон Михайлов, Лунапарка на историческите илюзии, Костя Полукопейкин, Цончо Плювъра и всички подобни явления в политическия ни живот. 
На тях може да им се повдигат и реални, но политически мотивирани обвинения. 
Към това се добавя относително или формално легален тормоз от държавните институции, който може да влуди и най-лудия полковник. 
Пеевски достигнал тези договорености с всички евроатлантически парламентарни сили, като не изключва възможността да превъзпита "полковника" и да го направи евроатлантик. 
"Но това ще стане по-нататък - приоритизира Пеевски. - На първо време трябва да се ударят няколко знакови фигури, за да се види, че държавата и сенките работят заедно и твърдо в ориентацията на страната!" - допълва той, докато чайката на челото му маха с криле в такта на July Morning.
***
За джентълменската договорка с бухалките на Пеевски излезе да говори и политик, който се представи за Кирил Петков, но малко приличаше на Тошко Йорданов в хибриден скеч по 7/8. 
"Не сме говорили нищо конкретно, ала влязохме в някои конкретики и сме удовлетворени от разговора - казва хибридният кураболационист Киро/Тошко. - Ако бухалките на Пеевски се ползват за доброто на страната, това го прави приемлив партньор и ние може да се сдобрим временно. Очевидно не можем да намалим влиянието му в тези сектори. 10 години се борим с нелегитимното влияние на Пеевски и той става все по-влиятелен. Трябва ни друг подход и вече го намерихме. Бухалките са лоши, но могат да работят в полза на Доброто" - убеждава и самоубеждава кураболационистът.
***
За реновирането на пеевските бухалки ще се гласува и Закон за иноагентите, като руския, но насочен към агенти на руско влияние в България. 
"Почваме да съставяме списъците, така че още има време за преобуване и смяна на шапките. Който е умен, ще ползва прозореца" - съветва Пеевски. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата