Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Киркоров предложи нова зърнена сделка - ще кърми гладни африканчета

Воззрите на птицы небесныя, яко не сеют, ни жнут, ни собирают в житницы, и Отец ваш небесный питает их - напомни певецът

 YouTube / скрийншот
Сего ради глаголю вам: не пецытеся душею вашею, что ясте, или что пиете: ни телом вашим, во что облечетеся.

HELLO AFRIKA
След като Русия развали Зърнената сделка и атакува като военна цел десетки хиляди тонове зърно на украинско пристанище, намери се един човек в необятната страна, който да предложи солидна компенсация за африканските приятели, очакващи украинските кораби с храни.

Русия удари с дронове украинското пристанище на река Дунав Измаил, което се превръща в ключова точка за износа на зърно от Украйна след провала на зърнената сделка и блокадата в Черно море.

Кралят на руската естрада и Z-активист Филип Киркоров, макар и арогантна суперзвезда, не е лишен от социална чувствителност. 
Той предложи на африканските народи нова Зърнена сделка, която да ги нахрани духовно и малко даже като Христос с петте хляба и рибите. 
"Мъчно ми е за гладуващите африканчета с подути коремчета - заяви Киркоров в предаването "Полный контакт", където се яви полугол. - И аз понеже нямам с какво, ще ги нахраня с вера и със собствените си гърди. Планирам пищна фотосесия, на която ще кърмя африканчета, а събратята им, които стоят на ъгъла с прихлупен до очи каскет, ще се нахранят с очите и сърцата си. Надежда! Надежда за всички ще има" - изпъчи бюста си Киркоров.

Наскоро Киркоров си направи операция на гърдите и корема, за да се сдобие с плочки и перки, съобщи жълтата преса. 
***
Певецът извади от гащите си няколко цитата от Библията, за да покаже как християнските ценности ще спасят света от глад. 
"Писано е: Не само с хляб ще живее човек, но с всяко слово, което излиза от Божиите уста (Матей 4:4)" - цитира Киркоров със сълзи на очи.
После певецът разказа епизода с рибите и хлябовете и сподели, че и той понякога мирише на риба. 
Накрая толкова се въодушеви, че започна да цитира Евангелието на църковнославянски за повече убедителност. 
Киркоров цитира пасажа от Матея, където Исус говори на народа да не се грижи какво ще яде и пие, защото Небесния Отец ще се погрижи, както се грижи за птиците небесни, които не сеят и не жънат, ала с Божията милост си намират какво да клъвнат. 
"Сего ради глаголю вам: не пецытеся душею вашею, что ясте, или что пиете: ни телом вашим, во что облечетеся. Не душа ли болши есть пищи, и тело одежди? Воззрите на птицы небесныя, яко не сеют, ни жнут, ни собирают в житницы, и Отец ваш небесный питает их" - провъзгласи Киркоров в студиото на Владимир Соловьов, който само си грухтеше под носа кратки отсечени фрази на немски.
След това Киркоров възкликна с вдигнати ръце: 
"Кажете ми честно! Не плача ли за бедните по-живописно от Ваня Григорова!" - попита той и отговор не поиска, убеден, че е покорил духовно страните, които завладя със меч. 
Мегазвездата се прекръсти с меча си и излезе от студиото, припявайки на естраден маниер тропари и кондаци на църковнославянски.
***
Soundtrack: 

This is the Official Video. "Like" Dr. Alban Official Facebook Fanpage @ http://www.facebook.com/dralbanofficial and get all the updates.Visit the Official W...

 

Още по темата