Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Капитан Катамаран тръгва на Водоплаване за газова справедливост

Бившият енергиен министър Росен Христов повежда баби-вагнеристки срещу енергийната безотговорност

Капитан Катамаран с най-личната баба - амбасадорка! (Карикатурата е от ПРАС-ПРЕС.)
Карикатура: Чавдар Николов
Капитан Катамаран с най-личната баба - амбасадорка! (Карикатурата е от ПРАС-ПРЕС.)

ГАЗ ДО ДУПКА И ОРКЕСТЪРЪТ ДА СВИРИ! 

Бившият енергиен министър, яхтсмен, комбинатор и ловелас Росен Христов чу, че Беларус ще получи най-евтиния газ в света от Русия заради ролята на Лукашенко в укротяването на опърничавия Пригожин и ЧВК "Вагнер". Това взриви енергийните чувства на Капитан Катамаран и той мигом събра няколко десетки баби - фенки на "Вагнер", небезразлични и към самия Росен, качи ги на няколко яхти и пое през Черно море към Дунав и Искър на своеобразен Поход-водоплаване за справедлив газ.

Капитан Катамаран се надява с този ход да принуди Правителството на ротативката да приеме в България част от разпилените вагнеровци, които още не са отишли в Беларус и могат да започнат нов живот у нас, като образуват тимуровски команди, цепят дърва на възрастни жени и им помагат да пресичат на опасни места. Срещу това Путин ще се отблагодари на България с приказно евтин газ и други бонуси, които Капитан Катамаран ще договори. 

Капитан Катамаран от всичко на света най-много желае евтин и политически пълноценен газ за България. Той си прави сметката, че ако комбинацията му се получи, газът няма да е политически некоректен спрямо западните ни партньори, защото Путин ще ни го продава на загуба и по този начин ще караме руската икономика да влачи, а не да хвърчи на военните си релси и да осигурява снаряди за детски градини, молове, електроцентрали и украински баби. 

За всеки случай Капитан Катамаран осигури още няколко яхти, за да могат по пътя на Водоплаването за справедливост да се присъединяват още сърцати баби-вагнеристки. При нужда комбинаторът е уговорил доставки на още плавателни съдове с достатъчно бабоместимост. 

"Ние сме на всеки кубометър!" - викнаха Росен и бабите и поеха с яхтите към Делтата на Дунав, откъдето ще стигнат до Искър и по него ще се насочат лъм столицата. Те се надяват правителството да клекне, когато стигнат на 200 км воден път от София. 

Може да бъде изображение с 11 души и текстово съобщение
Колаж: неизвестен извършител, Фейсбук. Бабите-вагнеристки от Крушовица тръгват към най-близкото пристанище, за да причакат яхтената флотилия на Капитан Катамаран, който по пътя може да стане и Реконтраадмирал. 

***
 

Розы и вороны, солнце и грязьИ, в общем, похоже, жизнь удалась Время навылет, совесть гудбайКому-то в окопы, кому-то в ДубайРозы и вороны в каждой душеМысли ...

Най-известната певица на "Вагнер" - младата баба Вика Циганова, след последните събития си е свалила от YouTube всички песни във възхвала на Частната военна компания. Оставила си е безадресно-патриотичните клипове с деперсонализирана фашистка насока. От придиханията ѝ по "Вагнер" тук-там са останали следи от фен-записи на концертни изпълнения като това долу.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата