Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Канибал от Сливен пострада от джендър пропаганда, яде шаран, стана веган

Решил на дърти години да завърши училище, там се размътила главата му и загубил идентичността си

06 Дек. 2023
Pixabay

Известен канибал от Сливен, който през последните 20 години е изял 3-4 от деветте си деца и балдъзата си, наскоро пострада от джендър пропаганда, изпадна в криза на идентичността и трогна всичките си роднини от Бурса до Брюксел и от Бургас до Бургос. 

Канибалът Исус Ханибалов (39) е собственик на малък бизнес в сивата сливенска икономика, който му осигурява относително добър стандарт и уважението на голямата му фамилия. Имал си разбира се и своите малки странности - изял няколко от децата си, но те така или иначе нямали документи и ЕГН, пък и майка им била доста пропаднала. Ханибалов се срамувал от жена си, тя съсипвала репутацията му, понякога я стрижел и пердашел, за да не му изменя с най-близките му роднини, като се напият. 

При едно много сериозно подозрение за изневяра Ханибалов повикал три от сестрите си и няколко часа превъзпитавали заподозряната със сол в очите, машинка за стригане на овце и дамга с нагрят ръжен, след което я изгонили от къщата гола. 

Иначе Исус Ханибалов бил набожен и винаги преди ядене се кръстел с прибелване на очите. 

Само че без да иска се подхлъзнал ментално и от светска суета на тази късна възраст решил да завърши средно образование - ей така да си има диплома и да стане още по-уважаван човек. 

Тръгнал Ханибалов на вечерно училище, но след 2 месеца занимания с различни учебни дисциплини той неусетно се променил до такава степен, че загубил идентичността си. 

Ханибалов изгубил интерес към човешкото месо и спрял да яде деца, дори да не са регистрирани. Той дори записал и припознал няколко от извънбрачните си деца и спрял да бие бившата, защото разбрал, че от нея човек няма да стане, само се мори да я бие. 

Ханибалов почнал да чете Библията и дори да поразбира нещичко. 

На Никулден за пръв път от години ял не човешко месо, а шаран. И макар че страшно му харесал шаранът, той все пак взел решение да стане веган, за да не наранява рибите, бозайниците и протеините от насекоми. Веганството му дошло дюшеш и за друга негова радикално нова идея - Ханибалов решил да е много стриктен в Коледните пости не само с хранителния режим, да не развратничи, да не пие и да не се бие, да не повишава глас и да не псува пред децата. 

Ханибалов изкарал като веган и великопостник близо половин час и роднините му забелязали промяната. Те просто усетили интуитивно, че нещо не е наред и Ханибалов губи идентичността си, губи суверенитета си. Лампичката им светнала, когато Ханибалов внезапно заявил:

- Дори при богомолките половият канибализъм не е 100%, това ни го казаха в училище. 

Две от лелите му едновременно се сетили каква е работата и викнали в един глас:

- Джендъросали са те в училището! Вай, съсипаха ни тия сатани, огин да ги пали, да ги стОпи, да ми ядат на гащите тинята, пу да ги Господ убий!... 

В квартала се надигна вълнение, хората заплашват с погроми вечерното училище, където са повредили роднината им с джендър пропаганда. Тик Ток прегря от гневни шортове, крясъците на разгневените хора се чуха чак в Ямбол, загърмяха пиратки, няколко пръста и носове се откъснаха, повиканата линейката беше преобърната, а медиците линчувани. Сливенската полиция е на крак, барикадирала се е, но не смее да влезе в квартала и праща психолози, които са изнасилени. 

След дълги преговори се стигна до компромисно решение хората да се успокоят, а с Исус Ханибалов работят терапевти от Якоруда, които му леят куршум, баят му против уроки и му четат от тайната книга за джендър-екзорсизъм. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата