Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Иван Кешев основа Частна прокурорска компания "Бетховен"

Държавникът и Осемте джуджета бранят на смърт Цитаделата на реда и демокрацията

 YouTube / екранна снимка

ПОСЛЕДНА КРЕПОСТ НА РАДОСТТА

Демокрацията, правовият ред и европейските ценности са в опасност, алармираха граждани, водени от шефа на агенция Блицкриг - агент Неялков. Те издигнаха плакати "Кешев е радост", а като граждани само приличат на безработни, всъщност се препитават с методи, близки до закона. 

"Ние се плашим от войната в Украйна, докато тук, в милата ни Татковина назрява трагедия. Само Кешев може да спаси България от надигащата се вълна на анархия с медиен и олигархически произвол" - обяви агентът с мляскане и започна да дирижира хора на гражданите, които запяха "Одата на радостта" по музика на Лудвиг ван Бетховен. 

Поводът за спонтанната гражданска акция бе държавническата инициатива на Главния прокурор да създаде Частна прокурорска компания "Бетховен", която да стане последна крепост на европейските ценности, националните идеали и заветите на "Левски". 

***

Съратници на Кешев в родолюбивото дело са Осемте джуджета, Хитър Петър Еврото, честни полицаи и техни приятели от "Омикрон Гард" - разтерзаната охранителна фирма с отнет от Мафията лиценз. 

Пазителите на Седемте ключа за Осемте джуджета изкопаха около щаб квартирата на ЧПК ров, който напълниха с вода, построиха крепостни валове и снабдиха крепостта с всичко най-необходимо като чекмеджета с европейски ценности, мултитемпературни охладители, полифизиографи, стаи за изтезания и медицински експерименти. 

"Патрон на частната прокуратура е Бетховен, защото неговата "Ода на радостта" е химн на Европа - обясни Кешев, - а ние в ЧПК отдавна сме приели Еврото. Пепи Еврото!" - сдържано се похвали лидерът на ЧПК "Бетховен". 

Символ на ЧПК естествено е бухалката - този божи инструмент на изгубената справедливост. 

Сътрудници на ЧПК ще се набират също от затворите и следствените арести. Достойни кандидати са например полицаят джигит от "Черни връх" и прокурорският син, който раздаваше справедливост и възмездие за боклуците по улиците на Перник. 

"Пари ще се намерят винаги, справедливостта и радостта между хората ги няма" - заяви татуиран от глава до пети сътрудник на ЧПК. 

 

Още по темата