Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Хекимян отново на избори - срещу Пеевски за кмет на ДПС

Хомо Корпулентис не искал да е сам на пистата и структурите издигнаха достоен противник

Pixabay
Суден резерв.

ТЕЦ ВАРНА, РАЗМРАЗЕНИЯ РЕЗЕРВ
"Да, съгласих се да вляза в тази битка, защото не съм безразличен!" - така обяви кандидатурата си за председател-кмет на Движението за права и свободи Антон Хекимян.
Това стана след тристранна среща (Доган-Пеевски-Хекимян), проведена в съвършена секретност и при завишени мерки за сигурност до един от комините на ТЕЦ "Варна". 
Така в битката за оглавяване на най-стабилната партия в България влизат в съперничество българин и арменец, макар че Движението през годините се асоциира с правата на българските турци и задълженията им към Доган. 
"Имах много малко време да обмисля предложението - разказа Хекимян. - Дадоха ми за размисъл 5 минути, но аз мисля бързо и дадох положителен отговор за 10 секунди, защото претеглих всички плюсове и минуси. Плюсовете натежаха като дълговете на ТЕЦ "Варна". Решението е взето, рубиконят препуска, жребият е хвърлен в Морската градина, алея яхта ест!" - завърши представянето си на латински ерудитът. 
Хекимян поясни, че са го издигнали структури на ДПС, което не е нещо странно, защото все пак е бил необичайно популярен водещ, а вече и популярен политик, с чиито качества са запознати много политически функционери от различни партии. 
На въпрос кои конкретно структури са го издигнали, Хекимян дори не си изпоти очилата, а спокойно отвърна, че г-н Пеевски знае най-добре и той би могъл да даде по-точни сведения по този въпрос. 
Хекимян заяви, че ще води позитивна кампания и няма да допусне принизяване на дебата като на кметските избори в София.
"Когато опонентите са достойни, нещата са поставени на съвсем друга база - заблестяха от положителен ентусиазъм очилата на Хекимян. - Ще водя подчертано позитивна и даже малко любовна кампания, защото с г-н Пеевски освен всичко друго сме бивши колеги от медиите. Аз като знаменит водещ и мениджър, г-н Пеевки като гениален собственик и контент криейтър. Подчертавам ДЕБЕЛО: кампанията ще е радикално позитивна!" - с нотки на строгост натърти опитният оратор.  
ДПС изпълнява много важна функция, а именно да съхранява етническия мир и да пази народа от нов Възродителен процес, както Бойко Борисов успешно ни пази от комунистите и руснаците. 
И Хекимян, и Пеевски в момента зубрят философски термини, за да могат да ги употребяват произволно и да продължат традицията на Почетния председател да се изразяват сложно, засукано, отвлечено и замътено като космическа мъглявина. 
За изборите в ДПС обаче Хекимян няма да напуска Общинския съвет, а ще си вземе дълъг отпуск, за да не разочарова колегите и избирателите си. 
Пък и в предишната кампания рязкото напускане на телевизията направи лошо впечатление - отчита тактическите си несполуки в началото на политическия си път г-н Хекимян. 

Още по темата