Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Готвят съ-президент на Байдън с конституционни поправки

Путин в отговор: Смешници, вие където отивате, аз оттам се връщам!

ТАНДЕМОНИУМ
Администрацията на президента на САЩ и лично дълголетниът Джоузеф Байдън инициираха конституционни поправки, които да въведат нова длъжност в най-голямата демократична система в света - длъжността съ-президент (co-president). 
Промяната е необходима предвид факта, че Байдън се кандидатира за нов мандат на почти кисинджърска възраст, когато всичко е възможно - Кисинджър живя пълноценно 100 години, но не всеки геронтократ е надарен с такива свръхспособности в последната възраст! 
Идеята за съпредседателство или съпрезидентство всъщност е на Ахмед Доган, който препоръча на структурите на ДПС да издигнат и излъчат двама председатели на Движението - Делян Пеевски, който да държи и разширява новите райони, и Джевдет Чакъров, който да управлява утвърдените вилаети. 

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган предложи в извънредно обръщение към структурите на ДПС партията да има двама съпредседатели и това да са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Байдън, който следи много внимателно избора на нов председател на ДПС, харесал много идеята за разпределението на отговорността върху две държавни глави от различни поколения, но с еднакви ценности и либерално-демократични стремления.
Като видял посланието на Доган до актива на ДПС, Байдън възприел месиджа емоционално и дори лично. 
Президентът веднага свикал юридическите си съветници, като им изложил идеята си и издал разпореждания незабавно да стартират консултации с конституционалисти от ранга на Христо Иванов и Дани Кирилов, които да предложат работещи решения за прогресивен конституционализъм и политическо изпиране в рамките на закона. 
Промените трябва да се напишат, гласуват и приемат до началото на предизборната кампания в САЩ, която почва след няколко десетки часа. Още не е ясен и кандидат-съ-президентът, който ще асистира на Байдън и ще изнесе на гърба си по-тежката част кампанията, защото възрастните трябва да си почиват, белите коси да се уважават, а мъдростта им  мъдростта им да се уважава!  
"Ще направим Америка велика отново, няма да се излагаме на стари години!" - самомотивирал се Байдън и легнал да дремне следобедно, опитвайки да си спомни в какъв часови пояс се намира. 

Следващата стъпка - разширен тандем с приобщаване към върховната демократична власт на деца, жени, старци и сексуални малцинства. 
***
АЗ ОТТАМ СЕ ВРЪЩАМ! 
Новината за предстоящите промени в американската демократична система бързо стигна и до кремълските кабинети, силно развеселявайки Владимир Путин, който тъкмо приемал доза удоволствие от историческите си успехи през 2023 и оптимистичните перспективи за 2024. 
"Смешници! Аз измислих тандемокрацията много преди това да стане модерно. Пак ви водя с две исторически обиколки, дураки с дураками! Аз когато измислих тандемокрацията, вие още се миндилкахте в Ирак и Афганистан, тараканы с тараканами!" - кикотел се Владимир Владимирович, чувствайки се неизразимо по-млад и исторически адекватен от полувеликите си колеги по света и у вас. 

Още по темата