Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Евгени Минчев си уреди и потекло на граф Толстой

Медиите прегърнаха и тази еротична фантазия на "лорда" от Камарата на агентите

WIKIPEDIA.ORG
Карикатура от неизвестен художник - Лев Толстой като великан сред джуджета (съвременните писатели). Добивайки новите титла и фамилия, лорд-граф Евгени Минчев-Толстой автоматично повишава ръста си, като възкачен на 20 см токчета.

НА ШУМНИЯ ФРОНТ

Т.нар. "лорд" Евгени Минчев (писател, пиар, клюкар, имажинист, ажиотажист, епатажист, широк естет, събирач на чувствителна информация, багажник за мръсни тайни, интриги и манипулации) си измисли нова еротична фантазия, с която да разнообрази обществения си живот. 

По различни сведения на очевидци фалшивата титла на "лорда" или била купена 200-300 паунда, или добита чрез брак с лордеса. И в двете хипотези Минчев е еднакво автентичен "аристократ". 

Новата приумица на Минчев е още по-шикозна.

Сега Минчев, понеже е писател и либидогон, решил да се сдобие с графско потекло и да стане далечен потомък на граф Лев Толстой. 

"И аз съм същият пръч мераклия като стария Толстой" - помислил си Евгени и се затичал с изменено лице към най-близката лафка за графски титли. 

За по-сигурно Минчев своевременно се и оженил за някаква самозванка графиня Толстая - 98 килограма плът, родена за грях и далавера. 

"Обичам жени с минало и мъже с бъдеще", блеснал с остроумен афоризъм новоизпеченият "граф" пред невестата си, на която обещал като брачен подарък да я уреди с младо соколе. 

"Уреждал съм партита с гола рулетка и Блек Джек за най-високопоставени люде! Прокурори, бандити, вагнеровци, президентски съветници..." - похвалил се на булката графът-лорд Минчев-Толстой, който си прибавил графската фамилия с тире, за да е още по-интересен. 

След това си намислил да блесне ярко и да влезе в полицейските хроники с хулигейско-селска проява в някоя софийска кръчма, защото трябвало да си рекламира и новата месторабота в телевизия "Алфа". 

Медиите изпаднаха в мексиканска вълна от екстаз.

***

Това с аристократичните титли на Минчев, както казахме, явно е някаква еротична фантазия на агента, кара го да се чувства добре - в което няма нищо лошо в нашия либерален век. 

Защо обаче медиите уйдисват на тази фантазия и дори с желание се включват в играта на фантазьора, наричайки го "лорд" - можем да гадаем и с голяма степен на увереност да предположим, че толкова им е акълът, толкова им е фантазията, като за етика даже не споменаваме, защото с намесване на етиката играта става не просто еротична, а чиста перверзия. 

Етика? Брррр, извратено! 

Още по темата