Quantcast

Медия без
политическа реклама

Ердоган благодари на Радев за пилона, стабилизира турската икономика

На светинята ще се вее и "японското знаме", когато заможни българи канят близки и роднини на блага ракия

Pixabay
Високо вдигнато, "японското знаме" доказва, че булката е честна.

КОЙ ИЗЛЯ БЕТОНА, КОЙ ВДИГНА̀ ПИЛОНА, КОЙ МУ ПРАТИ ДРОНА! 

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази специална благодарност към българския си колега Румен Радев, че подкрепя турската икономика с поръчката на 111-метровия пилон за Рожен. 

Изработката на сложното съоръжение е възложена на турската фирма "Байрактар", което освен че ще освежи турската икономика, освежава и семейния бюджет на президента Ердоган - защото Селчук Байрактар е зет на президента и главен технически директор на Baykar Makina - производител на дроновете "Байрактар" и на величествените пилони. 

Ердоган сподели още, че разрешил на Радев да му вика Тайпи и вече харесва него, а не бившия башбакан бастунджи-чекмеджи Борисоглу.

"България е в сърцето ми, Рожен ми е в задния двор, приятно ми е да бучна един пилон в тоя вилает, да се вижда отдалече! - призна Ердоган. - Обичам символизма, обичам експресионизма, обичам османизма. Ако Путин ви нападне, обещавам да ви освободя поне до Стара планина" - сподели още турският президент, който е виден макиавелист и с едната ръка продава дронове в Украйна, с другата ръка помага на Путин да заобикаля различни санкции, а с трети крайник ни подава пилон. 

UKRAINESoldiers fighting on behalf of the entire world for freedom perform the famous song: BayraktarUkrainian folklore group CвітоглядецьUKRAINA. Żołnierze ...

Турските байрактари вършат доста работа в Украйна, но политиката на Ердоган е двусмислена и трисмислена.

***
КОЙ УШИ БАЙРАКА, КОЙ МУ ТУРИ ЗНАКА!

Пилонът на Рожен ще има най-различни приложения, защото поддръжката му ще е скъпа и трябва да се събират пари от кефлии-табиетлии-анцузлии с възможности.

Предвижда се например богати "християни" да ползват срещу солидно заплащане пилона след първа брачна нощ, да канят близки и роднини на блага ракия и да издигат високо "японското знаме", доказващо, че булката е честна. 

Знамената - символични чаршафи с червено петно, ще се изработват в гигантски размери (пак в турски фирми), а нощем около тях ще обикалят байрактари с прожектори, които да осветяват семейната гордост.

Още по темата