Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Джуконди от прокуратурата правят бомбастично шоу

Искат да се противопоставят на отрицателните стереотипи за атрактивните жени

Не сме от тях, как Сийке!

ШОК! БОМБА! 

Прокурорки с плътни сочни устни създават шоу, подобно на "Ергенът", в което жриците на обвинението ще правят бомбастични изненади на Главния прокурор и ще покажат на обществото, че жените с естетични корекции съвсем не са празноглави златотърсачки. 

"Ако бяхме златотърсачки, досега да сме намерили кюлчетата в чекмеджето на Бойко Борисов" - казват прекрасниците. 

"Не ни интересуват такива бездуховни чекмеджета, ние сме привлечени от чекмеджетата в картините на Салвадор Дали" - цупят устни разкошниците. 

Салвадор Дали: испанецът, който научи света на въображение ...

Железните лейдита разкриха тайна от шоуто. Щели да правят бомбастични изненади на Главния прокурор, като му показват бомбите си. 

"Това ще взриви социалните мрежи! Буквално ще ги взриви!!!" - убедени са чаровните интелектуалки, които сякаш не правят разлика между буквален, преносен или просто инсцениран взрив. 

Друга изненада, която ослепителните обвинителки подготвят за Главния и за зрителите на шоуто е, че ще открият неизвестна картина на Леонардо да Свинчи. 

Само на нас обвинителките казаха, че картината, която ще открият, струва милиони евро и е скрита в мандрата на известен олигарх, чийто бизнес ще вземат, защото не се грижи добре за колекцията си от произведения на изкуството. 

Дамите са отвратени от ниската култура на българската олигархия. Те имат данни, че картината на Леонардо е скрита зад някакъв пастьоризатор и се е вмирисала на саламура. 

"Ще я размирисваме със сешоар, пулверизатор и други процедури. Обожаваме Леонардо!" - издават още ослепителниците. 

The Mona Lisa then vs now : r/funny
"Джокондата" и "Джукондата", два шедьовъра на Леонардо - едната картина всички я знаят, другата ще я измъкнат иззад пастьоризатора на мандраджия, чийто бизнес ще претърпи естетична корекция чрез смяна на собствеността. 

***

Прокурорките са шокирани от вулгарните реакции по техен адрес в социалните мрежи.

Те смятат, че причините за това се коренят в повърхностни шоута като "Ергенът", които представят дамите с естетични корекции като жени с леко поведение и в някакъв смисъл - лейки. 

"Това е, защото мъжете се страхуват от независими жени, а прокуратурата е независима. Нереализираните жени пък завиждат. Обсъждат ни, като че ли сме някакви пръдли и кифли. А не си дават сметка, че утре може да им се почука на вратата. В България бъркат свободата със слободия. И като викнали всички: джуки, та джуки! А носовете? Защо никой не коментира корекциите на носовете ни, да не са гърбави!" - огорчени са шармантниците, които са големи почитателки на Гоголевата новела "Нос", върху която ще импровизират етюди в естетично-интелектуалното си шоу. 

"Естетиката е... Естетиката е класика в жанра! Ама къде ти разбират Ганьо и Вуте от Шопенхауер!" - писнало им от селяни и прости шопи на прокурорките.

Нос - Николай Гоголь, читать онлайн, скачать электронную книгу в Doc, Docx,  RTF, TXT, ODT, PDF, DjVu, FB2, HTML, JAVA, ePub, LIT, LRF, Mobi, PDB,  кратком содержании бесплатно

***

Прокурорките-адреналинки подчертават, че естетичните процедури са личен избор на всяка жена и те нямат нищо против например говорителката на Главния Сийка Милева, която не си е правила джуки или нос. 

"И Сийка е класа, спор няма! Високо ниво!" - квалифицират я те, не за да ѝ се подмазват или от сляпа женска солидарност. Просто са щедри. 

Още по темата