Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Джендърмеристи задържаха Корнишонова и Q-Пейкин

Сатанинският д-р Менгеме без малко да им размени половете

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ЧЕТИ БЪРЗО, ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕШ ТОВА! 

Джендърмерията - тайна силова структура на Дълбоката държава, проведе акция в София навръх големия християнски празник св. св. Трифон и Валентин. 

Джендърмеристите плениха и отвлякоха най-яростните врагове на джендър идеологията по света и у вас - лидерите на мислещите българи Корнишонова и Q-Пейкин, които са и лидери на национално-отговорни партии. 

Двамата неволници били отведени в биолаборатория, където д-р Джендър Менгеме провел редица гнусни експерименти със задържаните. 

Най-напред докторът садист им включил ХААРП - уред, който влияе директно на личната йоносфера и предизвиква сътресение на ценностите. 

Докторът искал да предизвика сътресение и срив на ценностите в двамата патриоти, така че те да се откажат от спестяванията си и по християнски да ги раздадат на бедните. 

Корнишонова и Q-Пейкин проявили огромна морална издръжливост и само привидно се съгласили да променят ценностната си система. 

Те проявили тактическо хитрогъзие (хитрожопость) и омаяли д-р Менгеме със сладки приказки като за лековерни джендъроиди. 

"Ами да! - казала Нинова. - Аз съм вярваща социалистка и християнка, за мен материалните ценности са прах и суета. Винаги съм искала да помагам на бедните, но по недоразумение имам и някакви прилични лични доходи. Веднага щом излезем оттук, ще си раздам спестяванията, след което ще раздам и партийните пари, то много и не останаха партийци, аз ги поразчистих. Вече сме само идеалисти, ние нямаме нужда от пари, за да проведем кампанията си и да пропагандираме идеологията си. Обещавам да не правим джендър-референдум". 

"Аз разсъждавам по същия начин - присъединил се и Q-Пейкин. - И на мен пари не ми трябват, ще раздам субсидията, ще подаря имотите си на бездомните, така е християнско! Дори ще се опитам да внуша някакви човеколюбиви християнски ценности на моите приятели в Руската федерация, които сега са малко по-кръвожадни от средностатистически християнин" - лукаво и наужким се отричал от ценностите си Q-Пейкин, за да заблуди мръсния Джендър Менгеле. 

Менгеле бил включил ХААРП-а на доста висока степен, което се отрази и на сеизмичната обстановка в България. 

Точно заради сеизмичния риск двамата пленници искали по-бързо да излъжат доктора садист и да не пострада България. 

Въпреки че били нечовешки обработени с йоносферично лъчение, психогенератор и ваксини с графен, Корнишонова и Q-Пейкин били направили зад гърба си знак "заключ", което глупавият доктор не забелязал. 

След това доктор Менгеме се погаврил още малко плашейки своите пациенти по неволя, че ще им каращиса джендърите, след като така и така вече им е объркал ценностите. 

"Сега ще отрежа корнишона на Q-Пейкин и ще го ашладисам на Корнишонова, а Q-Пейкин от своя страна ще остане по йони!" - смеел се сатанински Менгеме и размахвал йоносферичен скалпел. 

"Нали е Трифон Зарезан, тъкмо време да ви резна истанбулската, хоу, хоу, хоу" - бляскали демонично очилата на доктора, но пациентите измолили малко време за адаптация; първо да свикнат с новите си социални полове и да не стряскат бедните, докато си раздават богатствата. 

Малко след като ги пуснали, двамата се обадили на Путин и му дали точните координати на биолабораторията. Въпреки ангажиментите си в Украйна, Владимир Владимирович откликнал веднага и наредил удар с високоточково оръжие, което някои невежи наричат високоточно, но така или иначе лабораторията заедно с безумния Менгеме и взвод джендърмеристи били изпарени на мига.

Огромна щета за Дълбоката държава и джендър-заплахата! 

А Q-Пейкин и Корнишонова нито си разбъркаха половете, нито идеологията - и не си раздадоха богатствата! 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата