Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Две хакнати машини се ожениха за Николета Л. в Костинброд

Кинтомелачката ги помислила за банкомати, сега се чуди как да ги разкара

27 Окт. 2023

DIRTY DANCING
Две хакнати или изхакани машини-мадуровки сключиха граждански и църковен брак с близката до бг футбола светска хищница Николета Л, съобщи регионалното издание "Костинбродски хрущялки". 

Церемонията се състоя с подкрепата на кумове от ДАНС и сватовници от средите на бивши журналисти, занимаващи се с политика. 

Малко след церемонията обаче Николета установила, че се е излъгала в очакванията си за младоженците. Тя ги мислела за банкомати, а те се оказали съвсем други машини. 

Когато утихнал Менделсоновият марш, Николета решила да консумира брака си и с ужас установила, че машините, с които току-що сключила брак, вместо да пускат пари, бълват някакви бюлетини с оди за Костинброд и елегии за двойното дъно на баничарките. 

"Ей сега ще направя адски скандал! - пребледняла Николета. - Аз съм възпитана да се пазя до брака, но не съм очаквала такъв номер. Банкомати Мадуро, това го разбирам, това е нормално и адекватно. А тия щайги с бюлетини какво да ги правя, как се живее с бездушно същество, което не може да пусне един лев и дори сметка за вода не може да плати? Тия машини се оказа, че само принтират някакви безполезни хартийки, с които нищо не може да се купи. Ще направя огромен скандал, защото бях употребена и омърсена. Злоупотребиха с добрината и женските ми качества! Няма да оставя нещата така, тия машини ще видят какво значи тука да почернее от G-класи! Не сме народ, а мърша мадурска, умрели патки и да не казвам още какво, възпитанието не ми позволява!" - отвратена е Николета, която развъртя телефоните на честни юристи, които да я измъкнат от кашата. 

Пострадалата до късно се утешаваше в компанията на приятелка-лимонка с прическа "гръмнал вибратор", която я успокояваше по женски:

- Спокойно, коте, бъди силна. Аз също съм преживяла Костинброд и Мадуро...

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата