Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Дрон простря прането на Ясен Тодоров

"Бельото му е не просто бяло, ами и мирише на пролет. Все едно да си пуснеш "Бяла роза", на човек му иде да се ожени, като го види", споделят комшиите.
Pixabay
"Бельото му е не просто бяло, ами и мирише на пролет. Все едно да си пуснеш "Бяла роза", на човек му иде да се ожени, като го види", споделят комшиите.

ПРИЗРАК БРОДИ, ДРОН СНОВЕ

Сагата "един дрон постоянно влиза и излиза" получи неочаквано развитие, разказаха потресени очевидци - комшии на радикалния интелектуалец и зам.-шеф на Следствието Ясен Тодоров. 

Комшиите на Тодоров разказаха, че наистина някакъв дрон се въртял около жилището на топследователя, пеел съветски песни от Втората световна война и напрягал обстановката. 
Според техния разказ Тодоров излязъл да си простре белоснежното бельо, по което нямало дори мъничко петънце. Тогава дронът дошъл за пореден път и почнал да рецитира:

У Тодоров слънце грее
на широка тераса.
Не ми било ясно слънце,
най ми бил самси Ясен!...

Тодоров не се поддал на провокацията, не стрелял по дрона, не хвърлил по него буркан с туршия, не крещял и не псувал като следовател на разпит. 

Той запазил хладнокръвие и се прибрал в имота, който е на родителите му, а дронът неочаквано за всички му прострял прането и може би събрал сведения за неговата неопетнена белоснежност. 

"Наистина са му като Снежанка и Осемте джуджета гащите - удивени са съседите клюкари. - Сякаш никога не ги е зацапвал. Не знаем какви препарати ползва, но дори дронът хлъцна учудено" - не могат да се начудят комШИШИите. 

***

НОВИЧОК ГЮЗЕЛ

"Имам моменти в живота, когато трябва да проявиш характер" - намери сили да коментира безпрецедентната ситуация и самият Тодоров. 

Той разказа, че след като дронът му прострял гащите, пуснал и листче с рецепта за мусака с новичок. Но Тодоров проявил характер, сготвил мусаката без новичок и пратил персон и половина порция на Главния прокурор, за да му покаже, че не е предател и го уважава, не като някои хора. 

"Дронът беше Байрактар, явно искаше да му вдигна бял байрак" - не спира да анализира знаците мислителят. 

Още по темата