Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Диона ще е трети съпредседател на ДПС

Певицата с нурофена ще отговаря за младежките политики и радикалния либерализъм

06 Февр. 2024Сър ГЕЙ БУБКА

EVERY CLOUD HAS A WHITE LINING

След пророческа следобедна дрямка в стил "недовършена пиеса за механична мотика" Ахмед Доган се събуди с гениално прозрение. 

За да оптимизира сложната система от разнопосочни вектори в полумитичната си партия, Почетният председател създаде нова концепция за управлението на ДПС. 

Доган смята, че Движението трябва да има не двама, а трима съредседатели, които да се допълват, конкурират и контролират взаимно. 

За трети съпредседател Почетния председател предлага поп-фолк певицата Диона, известна напоследък с нурофеновите си експерименти, които ѝ докараха неприятности със закона и кенсъл културата. 

"Cancel културата за мен е cancer култура, тумор на съвременното ни общество, с който тумор нашата партия трябва да се бори като хирург в битка. Това са права и свободи, които никой друг не защитава" - осъзнал Доган в късния следобед и веднага седнал да пише обръщение до партийния актив, като нарочно сложил няколко логически и правописни грешки, за да нахрани хейтърите и да се забавлява с дребнавите им забележчици. 

"Драги депесари! - пише Доган до актива. - Мога да ви кажа само едно: честито! Щастлив съм да ви споделя, че открих точната формула за управлението на ДПС. Но ще започна с малко самокритика. След като обозначихме и решихме да овластим поравно двете поколения депесасари, чиито представители са феноменът Пеевски и старостилният Джевдет Чакъров, ние забравихме да потърсим представителство за Третото поколение депесари. Третото поколение депесари, това са ТикТок поколението, което е твърде зле разработена електорална мина. Певицата Диона, която има доста либерални разбирания, сега е подложена на остракиране, обструкции, кенсъл резонанс и проста селска завист. Тя е най-яркият представител точно на това ТикТок поколение, от което гнусливо отвръща поглед нашата политическа интелигенция. Дори не знам дали Диона е член на ДПС. Ако още не е станала, незабавно я приобщете и я обсипете с комплименти от всякакъв характер, финансови, вербални, юридически. До Националната конференция на ДПС тя трябва да се аклиматизира и да се подготви за ролята си на съпредседател. Освен че е представител на най-новите и най-либерални права и свободи, нурофеноменалната Диона е част от една чисто нова етно-религиозна група. ТикТок поколението в България, това са романизирани български граждани от различен произход, които се смесват в невиждана субкултурна бомба, където етносът е само смекчаващо обстоятелство. В този вектор на политическия хидроинженеринг по естествен начин Диона трябва да поеме лидиращи функции в секторите младежка политика, либерализъм без кенсълтации, ранна бременност и майчинство... Леле, брат, как съм са нагърмял на Хегел и Кант!" - рязко завършва обръщението на Доган, който почувствал, че стои на ръба на ново голямо прозрение и няма какво повече да се занимава с решени философски въпроси. 

Още по темата