Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Цунчо Ганев научи какво е БТР

Малко по-късно обаче пак забрави, много му дошла информацията

Цунчо с мъчително усилие прекъсна целувката с лидера си, за да обясни как стоят нещата и да посъчувства компетентно на пострадалите.
Pixabay
Цунчо с мъчително усилие прекъсна целувката с лидера си, за да обясни как стоят нещата и да посъчувства компетентно на пострадалите.

БЯСНА ПОЛЯНА, СТРАНДЖА

Цунчо Ганев - интелектуалец и плюнохвъргачка, оказа голяма помощ на бедстващите от наводненията българи, като остана в района на наводненията, в смисъл, че не е напускал Балканския полуостров и също така показа огромно съчувствие към пострадалите.

Човек, чакащ на покрива на бунгало водата да се оттегли, сподели, че е усетил позитивната енергия от Цончо и каза да му предадем най-дълбоки благодарности. 

Цунчо дори спря се целува с лидера си. Спря за около 15 минути с целувките, за да се посвети изцяло на пострадалите от наводненията и да разкъса някоя риза, страдайки заедно с тях. 

За да посъчувства по-компетентно, Цунчо Ганев дори научи какво е БТР и за какво служи. 

"Те тия БТР-и още са в България май, но няма значение. Аз съм интелектуалец, имам очила и тънка душевна организация - самоанализира се Цунчо в хода на съчувствуването. - Тия там БТР, БМП, МТ-ЛБ, малко ми се сливат, всичките са ми като танк. Но ето сега спрях да се целувам и прочетох, че БТР е бронетранспортьор, ползва се, както на бойното поле, така и в бедствени ситуации като сегашната по южното ни Черноморие". 

Цунчо сподели още, че преди запомнял по-лесно, обаче си претоварил капацитета и за момента му е трудно да добавя нови знания към вече усвоените. 

"То това не са пари да ги прибираш и да питаш за още. Знанията са нещо по-специално и сложно за съхранение. Ето например думата метастаза я знам по принцип, но в момента ми е трудно да обясня какво е. Мога да кажа, че е нещо близко до метафизиката, а метафизиката е лъженаука като алхимията. Във всеки случай метастазата е нещо отрицателно, в това съм сигурен. Когато главата ти е пълна с най-различни важни факти, методички и опорки, тогава е изключително трудно да добавиш ново знание. В празна лейка се налива лесно, ама моята е пълна до гърлото" - чукна се по Адамовата ябълка мъжлето Цунчо. 

А като каза "гърло", хубавецът инстинктивно се хвърли отново в обятията на лидера си и поднови прекъсната целувка. 

***

След половин час Цунчо отново прекъсна с мъчително усилие целувката с лидера си и установи, че пак е забравил какво значи БТР.

После си направи поразяващо секси селфи с блясък в очилата, публикува го и написа с апломб:

"Много прости хора има в интернет!"

И пак започнаха да се целуват с лидера си.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата