Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Цунчо Бай-Ганев и Q-Пейкин спечелиха приз за най-консервативни интелектуалци

Бай Ганьо у Иречека, илюстрация от Борис Ангелушев
Бай Ганьо у Иречека, илюстрация от Борис Ангелушев

"А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам..." 
Из "Бай Ганьо у Иречека".
***
На голям интернационален национал-социалистически форум българските политици Цунчо Бай-Ганев и Qюстадин Q-Пейкин бяха удостоени с приза "Най-консервативни мозъци на земната плоскост". 
В съревнованието имаше чудовищна конкуренция от всякакви политически комедианти-консерванти, но лидерът Qюстадин Q-Пейкин и верният му суджуконосец Цунчо Бай-Ганев с едно точно движение обезсмислиха отчаяните напъни на останалите претенденти. 
Цунчо и знаменитият идалго Qюстадин изпревариха с много гърди съперниците си, след като направиха блестяща беднякомилска арт-акция в социалните мрежи - двамата синхронно публикуваха свои снимки с отворени консерви и мъдри описания на простичкия си бит и още по-проста душевност. 


Може да бъде изображение с текстово съобщение
***
След това изпълнение всички консерватори по света свалиха шапка и наведоха глава пред нашите юнаци. България показа, че може. България показа, че нации, които са по-млади от Боянската църква не могат да претендират за познаване на истинските консервативни ценности. 
"Когато ние сме затваряли туршия, в Америка са яли само гъби, кактуси и буболечки. Слава на консервативните лъвове Qюстадин и Цунчо" - този и подобни коментари заваляха като градушка върху цялото прогниващо човечество. 
"Вижда се краят на краварите и брюкселското зеле. Тия не знаят на две магарета слама да разделят, на консерватори ми се правят. Не сте за консерваторията вий, краварчета неграмотни, стойте си в обсерваторията и си обсирайте скапаните държави" - коментира и строга лелка с профилна снимка на деколте-бездна, приканваща към гибел. 
***
Лауреатите на наградата Qюстадин и Цунчо приеха приза си с вдигнати бимберици и високо национално самочувствие с щипка презрение. 
Те обясниха, че са се снимали с бедняшки консерви не по нелепо пиарско хрумване, а с много по-дълбока цел. 
"Не ни говорете за пи ар, ми ар, това е за Севи-Бойко, Парапетко и Кокорчо, цялата останала безродна сволоч - манифестира консервативна риторика и принципи Q-Пейкин. - Пиарът е американска джендъроидна изгъзица, това не е нашият инструментариум. Снимахме се с консерви, за да покажем на нашия електорат, че винаги ще се храним от простотията му. Ние може да сме добили много пари с методи, близки до закона и морала. Но не сме забравили кои сме и кои са нашите избиратели. Затова ще се снимаме с консерви, с туршия, с бахур и кървавица. Националната ни кухня може да е османска, но ние се гордеем с нея, защото сме истински българи, а не безродни мърши-еничари. Когато аз и верният ми суджуконосец се снимаме със сиромашки консерви на Никулден, това е сливане с нашия народ и мистично единение на триединната свята Майка България, чиито ипостаси са Мизия, Тракия и поробената Македония... Цунчо, верни оръженосецо, подай ми суджука да избърша сълзите си"... 
Цунчо Бай-Ганев подаде суджука и само промълви:
"Прав сте, г-н Q-Пейкин!". 
И го целуна на едно още по-друго място. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата