Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Цончо и Костадин: хомофобията при фашистите е мит!

И ние имаме пиетет към мъжката дружба, просто не парадираме, а премълчаваме приятната истина, разказват те

Мъжете знаят защо!
Pixabay
Мъжете знаят защо!

НАЛИ ЗА ТОВА СМЕ МЪЖЕ...

Бай Ганев и Костадин Войводата участваха днес в предаването на Гала, където влязоха притиснати един към друг, но без да се държат за ръце, защото те никога не афишират тези неща. 

Двамата си уговориха участие в домакинското предаване, за да разсеят някои митове за фашистите и тоталитаристите, че ужким били хомофоби. 

Това според тях било пропагандна лъжа, защото и в най-строгите общества такива неща между истинските мъже има и винаги е имало. Но истинските мъже не парадират и всичко се прави по съвсем друг начин, не като при джендъризма, който е новият, неправилен розов фашизъм. 

"Както има добър и лош фашизъм, така има добър и лош хомосексуализъм" - започна с излагането на доктрината си Войводата с дългата пушка. 

"Ето например ние имаме много истински, много мъжки отношения - допълни го Бай Ганев, гледайки партньора си като божикравичка. - Ние сме изключително близки във всяко едно отношение, но никога няма да вулгаризираме връзката си с парадиране, демонстрации, манифестации на сексуалност. Повярвайте, не сме хора без сексуално въображение! Но това са неща, които са между нас, те не са за публиката" - отново изобрази погледа "теле пред майка си" Цончо, взирайки се с празен поглед в партньора си.

Костадин Войводата отново върна дискурса в историко-политически контекст:

"Да не мислите, че в Третия райх не е имало връзки между мъже? - попита риторично той. - Вярно е, че са малтретирали и унищожавали в лагерите гейове, но за това си е имало причини, а в личния си живот много нацисти са практикували такива неща. За това има дори една книга на Жан Жьоне, там всичко е описано. И Хитлер, и всичките там, те са били хора като нас с Цончо. Книгата е художествена, но казва истината, както и фалшивите новини казват истината за вярващите", убеден е Войводата, който е чел всички книги на Жан Жьоне в оригинал, защото бил пленен още като дете от криминалната му хомосексуална философия. 

Докато Костадин Войводата говореше, Цончо пусна няколко статуса във Фейсбук за това какъв мощен политик, визионер и просто мъж е любимият му. Посредством природонаучни "факти" Цончо сравни Костадин с вълк, с морски фар, пилон, овчарска гега, ледоразбивач... 

Водещата Гала тръгна да казва нещо, но Цончо, изпаднал в транс, я прекъсна и се разля в славословия за Костадин Войводата:

"Вие не знаете какъв мъж е той! Вие не знаете какво е ледоразбивач! Аз също бях хомофоб, но той разчупи всички ледове, счупи всички бариери, отстрани всичко, което стоеше между нас, за да остане само чистата мъжка любов. В орбитата на Костадин човек не може да е хомофоб. Не ми се сърдете, Гала, не съм сексист, не съм радикален сексуалист, но една жена не може да разбере това, то е дадено само на мъжете. И между другото, за тези неща не се говори, но все пак жените нямат простата и не могат да изпитат това, което ужким е достъпно и за двата пола в определени моменти на екстремна близост. Спирам дотук, а изводите оставям на Вас..." - остави нещо и за въображението Цончо. 

За да охлади еротичната температура и да не се обръща работата на джендърия, Костадин Войводата изложи още една политическа концепция по този въпрос. Ето какво каза той пред зяпналата Гала, която за пръв път в кариерата си остана безмълвна:

"Близостта между мъже - каза Костадин - може да се осъществи като в люлката на демокрацията по модела Аристотел - Александър Македонски, като учител към ученик; може и като Ахил и Патрокъл, като част от бойната дружба и отдаденост до смърт. Но има и много други модели на легални хомосексуални практики вече в едно фашистко общество. Например йерархичната наказателна система в затворите и лагерите. Това не се прави за удоволствие, това е част от превъзпитателния процес. Дай боже да отворим лагера в Белене, там може да направим един конвейер за изтезания по утвърдения модел от руските затворнически колонии. Поинтересувайте се за тези конвейери, това е строга наказателна система, всичко се документира и докладва на компетентните органи, всичко е уредено с писани и неписани правила. Да се подложи на такава профилактика политически непълноценен индивид, това е нещо не само нормално, то е задължително, защото служи за предупреждение на останалите членове на обществото. Пак без афиширане, без разгласяване и глашатайство. Те се научават тия неща и по тихия начин. Такава профилактика, ако щете, приближава до Бога, защото човек се смирява след такова наказание. Това е алтернатива на извратената Истанбулска конвенция, защото ние имаме Симитлийска конвенция, за която ще поговорим друг път. А сега ние излизаме оттук и влизаме в работния ден, както се влиза в бой!" - обяви Костадин, взе си члена Цончо под мишница и напусна студиото, оставяйки Гала в трепет и почитание.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата