Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Части от Запорожкото направление се прехвърлят към София, за да спасят Паметника

Ние сме нещо като Трети украински фронт от 1943, заявяват освободителите

Шойгу! Герасимооооооов! Где, сука, боеприпасы! - извика Пригожин в мрака с глас от Преизподнята.

ПОЛУСЕКРЕТНО!
От ВЕЦ "Нова Каховка" изтече радиация с информация, че на украинския фронт са настъпили изненадващи изменения. 
Бойни части от Запорожкото направление в Свещената военна операция са били пренасочени и сега пътуват към София, за да спасят Паметника на Съветската армия, да го реставрират и да го сложат по средата на Орлов мост за назидание. Това ще отслаби малко позициите на руската армия в Малороссия, но има неща, които са по-важни от моментното тактическо превъзходство. 
Когато новината за демонтажа на ПСА стигна до Руската федерация, това огорчи мнозина, но Маша Захарова, Маргарита Симонян и Владимир Соловьов просто подивяха и конкретно Соловьов 30 минути крещя с немски акцент, имитирайки нацистко изстъпление. 

ФАШИСТЪТ ВИКА: ДРЪЖТЕ ФАШИСТА!
За да не се побъркат окончателно пропагандоните на Путин, той взел нестандартно решение и решил въпреки напрегната обстановка на украинския фронт да отдели сила и техника за Софийското направление - защото аз ви питам, г-н председателю, в коя страна унищожителите на паметници не са диваци и варвари! - почнал да откача и Путин.  
Тук в София бойците ги чака и подготвя почвата самият Евгений Пригожин, който е жив и здрав, и се укрива в подземните галерии под София, един от входовете за които е точно до Паметника на Съветската армия. (Така нареченият Бронкс - система от подземни тунели и бункери под центъра на София, повечето затрупани и занемарени, но дразнещи конспиративното въображение и даващи повод за безброй фантастични слухове.)
***
Вашият репортер Петров се свърза с Пригожин близо до един римски некропол под центъра на София. Точното местонахождение, разбира се, не можем да разкрием! 
Пригожин разкри само за читателите на Фейк Бюлетин, че бойци от Запорожкото направление пътуват за София, за да възстановят историческата правда и да се погрижат за българската култура и традиции, които загиват!  
"Казвам ви го като евреин, казвам ви го и като художник, вие българите преживявате културна катастрофа! - отвратен е Пригожин. - Вместо да си оправите съветските паметници, вие провесвате някакви костенурки и сбъркани гилотини. Вие разбирате ли, че художниците и архитектите ви не могат една гилотина да сглобят!" - жизнено и енергично ръкомахаше Евгений Викторович по време на срещата ни, която се проведе на мъждиво осветление и най-строги мерки за сигурност. 
Той ни обясни, че прехвърлянето на части именно от Запорожкото направление е дълбоко символично. 
"Тези наши момчета на бойното поле в момента са все едно Трети украински фронт, в чиято чест е издигнат и вашият паметник - продължи лекцията си Пригожин. - Ние отново освобождаваме света от Кафявата чума като през 1943, когато Трети украински фронт осъществи Запорожката операция. Чувате ли историческата рима, схващате ли символа! Имаме още много работа, трябва като Татко Карло да я вършим дълго и упорито, а не като Шойгу и Герасимов, които са тюфлеци и баби. И сега Владимир Владимирович прехвърля момчетата от Новосьоловка към София..." - почна да разкрива опасни подробности пълководецът и мним покойник. 
"А не разкривате ли военна тайна!" - замисли се вашият репортер дали ще се измъкне цял с толкова чувствителна информация в бедната глава. 
"Спокойно бе, череп! - успокои вашия репортер Посланикът на смъртта Пригожин. - Няма тука военни тайни, Новосьоловка е все едно да кажеш град N. Само в Казахстан има 8 села Новосьоловка, освен тях има още 1 в Молдова, 19 в Русия, 4 в Крим, 1 в Турция, а в Украйна са 79! Не се шегувам, бля*ь! Провери във Википедия, ако не вярваш!" - завърши аудиенцията в некропола и вашият репортер бе изведен на повърхността на град София. 

 

Още по темата