Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Бунтовниците в ДПС и "Величие" готвят Хунта на полуполковниците

Като контраманьовър Пеевски посети бункерите на Историческия парк, готви Нощ на дългите ножове, кристалите и св. Вартоломей

Киро-Методий Брейка - равноотдалечен и по потник.
YouTube: стопкадър
Киро-Методий Брейка - равноотдалечен и по потник.

ПОЛУПОЛКОВНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА
Бурните вътрешнопартийни процеси в ДПС и "Величие" стигнаха до политическо земетресение, след което релефът вече е съвсем различен. 
Недоволните от чистката в ДПС партийци разбраха, че да викат на помощ Доган е като да викат неволята. Бягайки от тоталитарните репресии в ДПС и диктатурата на Делян Грозни, те се обединиха с няколко фалшиви полковника от "Величие", които пък са несъгласни с линията на обикновения член с 365 реинкарнации Ивелиний Шикългруберович Михайлов. 
Недоволниците-отцепници от ДПС и "Величие" образуват своя Хунта на полуполковниниците, като за удобство и красота се наричат един-друг "полковник". 
Всички те получиха от полковник Марков пагони с по три болта и бяха хиротонисани за полковници на светлината. Звание, пагони и болтове включително за Сюзан Молласарандън - дисидентка от ДПС и Жанна д’Арк на вътрешно-депесарската антипеевска коалиция. 
Полковник Марков обещава на полковник Сюзан да ѝ реши всички финансови и политически проблеми, ако се явят в коалиция на следващите избори. 
"Не виждате ли какво става! - надъхал Марков новите си съмишленици. - Я направят правителство, я не, а на следващите избори вече ще влизат квартални пияници и буйни луди. Мислете мащабно!" - казал Марков и потънал в очите на Сюзан, но тя не потънала в неговите. 
Сюзан Моллаюсеин
Полковник Сюзан.
***
ОТВЕТНИ ДЕЙСТВИЯ
Контраманьоврите в ръководствата на ДПС и "Величие" не закъсняха. Ивелиний Шикългруберович се обединил с Делян Грозни, за да довършат с общи усилия чистките в партията си, защото без хигиена няма политическо здраве. 1930-те години, когато Германия и СССР се готвят за войната, преди надпреварата във въоръжаването се провежда надпревара в чистките и репресиите срещу вътрешните врагове в партията и службите. 
И двете държави провеждат сериозни репресивни мероприятия, за да влязат във войната леко обезглавени, но пък пречистени и преминали катарзис. 
Хитлер понеже е бил по-слаб в репресиите срещу своите в крайна сметка губи войната. 
Тези исторически положения обсъдили другарите по неволя Ивелиний и Хомо Корпулентис и започнали подготовката за Нощ на дългите ножове, Кристална нощ и Вартоломеева нощ. За дългите ножове и св. Вартоломей всичко било ясно, ала за Кристална нощ подходяща жертва бил само Етиен Леви. 
Като част от подготовката за репресиите срещу враговете с партиен билет Пеевски посети бункерите на Историческия лунапарк, участва в парад и вечерна проверка на паравоенните батки, одобри всичко и заедно с Ивелиний набелязаха планове за първото мероприятие на 24 август - нощта срещу св. Вартоломей. 
***
ИНДИФЕРЕНТ
Междувременно Киро-Методий Брейка се разграничи от всички, записа видео по потник и цигара и призова маскарите да се обединят в името на България, като завърши поучително-загадъчно: "Хомосексуализмът е сатанинска работа, но когато е за пари или в затвора, не се брои!" - заяви Киро-Методий в смисъл, че е заплашен.

Авторът Сър Гей Бубка е шампион по овчарски скок и баща на академичния пънк-рок. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?