Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Божков излекува хиляди, делегация от менискуси му носи баници в ареста

Дори Бойко Борисов скоро не са го въртели коленете - пак заради добрината на лечителя

Pixabay
Тоз обелил коляно, оня пукнал глава... Божков ги излекува всичките.

#БЪДЕТЕЗДРАВИ

Позитивна мексиканска вълна премина през страната и трогна милиони, след като стана ясно, че пожеланията на бизнесмена Васил Божков за здраве имат чудодеен ефект. 

Арестуваният бизнесмен бе изгнаник-хъш в Дубай в продължение на 3 години. Оттам той се включи в политическия живот на България, като регулярно пращаше послания до обществото, които винаги завършваше с хаштаг #бъдетездрави. 

Много хора възприемаха това като някаква закачка-заплаха в мафиотски маниер. 

Оказва се обаче, че пожеланието за здраве от Божков има изцелителен ефект - хиляди започнаха да споделят, че като четели пожеланията на Божков, мигновено усещали по тялото им да се разлива топлина и чувствали облекчение на болежките си. 
По някаква причина най-силен целебен ефект имало върху менискусите на публиката. 

"Имах тежко сътресение на менискусите, но благословията на Божков ме изправи на крака! Господ здраве да му дава и дано се развърже тоя пусти Магнитски. Свят човек!" - пише във Фейсбук иначе сърдита жена на средна възраст, която обикновено почва деня си с дълга и многоетажна псувня за ободряване вместо кафе.

"Имах бучка в менискуса и склонност към нелепи обобщения. Гледам по 5 минути на ден образа на Божков и пожеланието му за здраве. Сега съм напълно здрав, играя казачок и не обобщавам прибързано, а зряло и съсредоточено. Този човек е целунат от Господ или Леонид Брежнев" - обобщава друг благодарен пациент.

"Докосни, ако обичаш здравето" - публикува снимката на 

В интернет стартира кампания "весел менискус" - доброволци-менискуси се организират за масово свиждане с носене на баница в ареста.  

След като маса народ сподели с благодарност колко здраве е получил от добрината на Васил Божков, за същото се престраши и чекмеджи-бастунджи Бойко Борисов. 

Той обаче е по-предпазлив в оценките си за бизнесмена-феномен. 

"Има нещо - сигурен е Борисов. - Верно е това, че от сума време не съм късал менискус, а преди ги сменях като накладки, особено при политическо напрежение и спечена ситуация. Обаче в добрите намерения на г-н Божков малко се съмнявам.

Това #бъдетездрави в неговата уста е бетер псувня. Обаче действа положително. Ето на, здрав съм, поизпран, сглобка имаме, конституционни мнозинства и така нататък. Менискусите ми са като на млад слон. Де викаше на Недялко баща му: ние имаме още колене, рамене!" - за пръв път през живота си цитира точно г-н Борисов. 

***

Позитивното настроение бе развалено от Мустафа Емин, който вдигнал скандал в ареста, защото искал неговите менискуси да получат ексклузивна благословия в шоковото отделение на Астрала. 

По-късно Емин отрече да е искал специално отношение, а за шоковото отделение на Астрала се бил пошегувал. 

Още по темата