Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Божанков и Кърпачева мерят сили на канадска борба

Така двамата ще докажат на кого са му по-твърди китките

НЕПОЗНАТАТА БЪЛГАРИЯ 

Речта на депутата-пчеличка Явор Божанков днес в НС събуди за живот напълно неизвестната народна представителка Виолета Кърпачева, за чието съществуване не подозираха дори съпартийците ѝ от "Възраждане". Дамата никога не се е изказвала от парламентарната трибуна, не е активна по обществени въпроси, а от присъствието ѝ в публичния живот на България има нищожни следи - пълни с емотиконки патриотични постове във Фейсбук, които биха могли да са писани и от изкуствен интелект, ако не бяха толкова безсмислени и досадни.

Подобни словесни разстройства се наблюдават из целия интернет от напълно случайни хора, които не са депутати, а примерно управители на тоалетна или продавачи на чорапогащници. 

Затова и до днес никой не знаеше, че такава депутатка съществува на белия свят. 

Но в днешния парламентарен ден тя се прояви като истинска лъвица с грива на мъжки екземпляр и даде заявка за едно ярко присъствие в 49-ия парламент. 

Ето как стана това. 

Божанков се опита да прочете декларация за мекотата на китките и твърдостта на кремлеботщината във "Възраждане", при което бе атакуван от ПГ "Възраждане" и стана малко меле. В сблъсъка Цончо Ганев и Божанков мяукаха и църкаха плюнка, Костадин Костадинов баукаше, някои други мъжлета се скубеха и щипеха. Но Виолета Кърпачева Княгиня показа, че е депутатка и българка от най-висока проба. 

***

Кърпачева гороломно крещеше по Божанков - ЕЛА БЕ, ЗАЩО СЕ КРИЕШ, ЕЛА БЕ - надвиквайки опитни оратори и космати мъжкари. Неподправената ѝ агресия бе изкусителна. Красивото ѝ лице бе така естествено разкривено от емоцията, че неволно потръпвахме. При излизането на Божанков от залата госпожата му скочи на бой, с което спечели уважението на цялата прогресивна общественост, която не робува на джендър стереотипи. 

Интелигентните хора знаем, че фашизоидният екстаз пол няма, агресията е секси и джендър флуидна.

***

Божанков обаче се почувства засегнат и с Кърпачева си уговориха противоборство по канадска борба. 

Кърпачева отначало бе резервирана:

"Нямаме ли си български народни борби, левски скокове и тричане? Защо пак чуждопоклонски спортове, каква е тая канадска игра? Канадците носят ли мартеници, ходят ли по жарава?" - избухна в характерна "аргументация" патриотесата, но после я убедиха, че канадската борба е най-добрият начин да се премери твърдостта на китката и отличен шанс да натрие носа на Божанчето. 

Дуелът ще се проведе утре, а Кърпачева вече разширява ноздри от спортна злоба:

"Ще му изкълча китката да не може да си бръкне в крадливото джендърско джобче!" - надъхана е българката. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата