Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Борисов става шеф на ПП ДБ, имали проблем с лидерството

Целта е да се подобри координацията и да се пребори кадровата криза в демократичните формации

Pixabay
Кадрите решават всичко, а лидерите - хептен всичко.

ДЪЛГАТА РЕЗЕРВНА СКАМЕЙКА. СГЛОБКА НА СГЛОБКАТА 

Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ реши единодушно да отстъпи кадрови ресурс на партньорите си от сглобката. 

В ГЕРБ анализирали партньорите си и установили, че имат проблеми с кадрите, координацията и лидерството. Затова Комисията взе нестандартното решение да командирова председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и той да оглави структурите на коалицията ПП ДБ. 

Според анализа на герберите това се налага, защото ПП ДБ имат сериозен лидерски проблем, имат нужда от консолидация и затягане на коалиционната дисциплина. 

"ГЕРБ съм я създал от нулата, ще ги оправя и тия! - запретна ръкави, крачоли и още нещо Борисов. - Те не са лоши момчета и момичета колегите от ПП ДБ. Но имат нужда от обяздване и впрягане, за да се заловят за работа с единна цел и посока. Аз в момента имам свободен капацитет, това трябва да се използва, имам воля, имам енергия, за мене няма срамна работа, ще сложа ред в ПП ДБ, нямаме време за губене, трябва да работим в полза на хората. Откак не съм премиер, имам толкова неизразходвана енергия, че това ще ми е даже малко. И пак казвам, те не са лоши партийци, но им трябва човек-локомотив, който да ги издърпа. Отделно ще им дадем кадри и по места. Както навремето БКП даде кадри за всички нови политически формации след Промяната, така и ГЕРБ днес представлява огромен кадрови резервоар, който може да повишава нивото във всяка една сфера на нашия живот" - енергично разпределя задачите в отделните сектори на мозъка си Борисов. 

Запитан как ще се бори с увеличаващото се влияние на ултрапопулистите от "Възраждане", Борисов изрази увереност, че и този политически вектор може да се дресира и опитоми с подривно-идеологическа работа отвътре, като гербери под прикритие постепенно ще овладеят и тази формация, и цялата ѝ политическа ниша. 

"За година и половина ще ги направя евроатлантици и атлантички, да си оближеш пръстите до лактите!" - показа неутихващ политически апетит Борисов. 

Той препоръча себе си и като образец за толерантност с готовността си да работи с всички и да оправи всички, независимо от различията. 

"Не сме се събрали, защото се харесваме и обичаме, а за да свършим тези важни неща. Засега те вървят и докато е така, правителството ще се задържи

Един редовен кабинет трябва да работи с хора, на които вярва" - смигна свойски Борисов на цялата нация. 

***

ПП ДБ не коментират решението на партньорите си от ГЕРБ, защото не са в коалиция и всеки има право на мнение.