facebook
twitter

После

По същата тема

БНТ е съучастник

862

Волен Сидеров за пореден път се отличи с хулиганска проява, за която вече сте прочели това-онова. 

Той нахлу в Българската национална телевизия, за да участва в предизборен дебат, още в самото начало показа за какво е дошъл - да хулиганства и да провали предаването; още в първите десет минути стана ясно, че няма да млъкне и няма да си тръгне доброволно. Целта му, изглежда, беше да докара нещата до физически сблъсък, "репресия", "цензура" и други фалшификации. Беше си довел и агитка арогантни момичета, които подвикваха на водещата някакви работи и вдигаха шум по различни начини. 

Въпреки това БНТ го остави да хулиганства и безчинства повече от половин час. 

На два пъти пред камерите влизаха жандармеристи, които стояха безпомощни и се чудеха какво да правят този подивял човек с депутатски имунитет. Човекът на ВМРО в студиото също е съучастник, защото подкокоросваше Сидеров и през цялото време си разменяха реплики по някакви си техни патриотични сърбежи и несходства. Ако беше мълчал като присъстващите Деница Златева от БСП и Даниела Дариткова от ГЕРБ, би могъл да претендира, че се е държал адекватно. 

Имаше всякакви основания предаването да бъде спряно още след първите десетина минути, да се въведе ред извън кадър и евентуално да се продължи. 

Вместо това водещата беше оставена да се гърчи с един буйстващ мъж, още един, който го подръчква - и никаква защита отникъде.

След това - когато циркът така или иначе вече се беше състоял и няма връщане назад - БНТ изненадващо свали видеото от сайта си и качи някаква жалка декларация, която нищичко не казва. "Недопустимо е, бла-бла-бла" - ако човек не е гледал предаването със скандала, нищо няма да разбере.

За да се попълни тази липса, записът на предаването някой го качи в Ютюб със заглавие "Волен Сидеров казва тежки истини по БНТ". 

Ръководството на телевизията е съучастник в това хулиганство. 

Все още няма коментари

Още

СБФД: Кошлуков, къде са парите за кино?

20.02.2020

3117 1
Официално: БНТ и БНР не искат повече да продават реклама

13.02.2020

СВЕТОСЛАВ СПАСОВ

2381 13
Валери Симеонов: Журналистите от БНТ нямат право на мнение

13.02.2020

6133 21

Влез или се регистрирай за да коментираш