Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Бг мама търси убежище в норвежкото посолство, не го открива

"Плачи, кранто, много като тебе вече плакаха! Що си в жълто и синьо ма, търтей!" - порица младата жена темпераментен потребител на ТикТок.
Pixabay
"Плачи, кранто, много като тебе вече плакаха! Що си в жълто и синьо ма, търтей!" - порица младата жена темпераментен потребител на ТикТок.

HUMANE DESIGNS WATCH
Млада бг мама влетя разплакана в ТикТок и обяви, че иска да избяга от семейството си и да получи убежище в норвежкото посолство, обаче не можала да го намери. Цял ден търсила пустото посолство в интернет, но така и не го намерила, макар че Гугъл дава адрес на посолството в София. 
"Ходих на адреса, замръзнаха ми яйчниците, ама на адреса посолство няма!" - установила потресена младата Дантела Попантонова (25). 
Тя е майка на 2-годишно момче, с което имала страхотни проблеми, а грижите и несполуките в отглеждането на детето я съсипали. 
Жената чувствала и отрицателната енергия на роднините си, които не я оцЕняли, игнорирали я, но същевременно ѝ досаждали и се бъркали в личния ѝ живот, вместо да помогнат за детето.
Всичко това я накарало да потърси убежище и закрила в Норвежкото посолство, където била чувала, че имат силни социални програми с безпощадни институции, които разделят майки от децата им. Тя оставила детето на свекърва си и излязла да търси посолството. Върнала се след два часа, измръзнала и разстроена, снимала набързо 30 клипчета за ТикТок и отново започнала да търси посолството в интернет. Така и не го открила, а на места дори пишело очевидната небивалица, че Норвегия е затворила посолството си в София преди няколко години.
Младата жена е убедена, че това е умишлено. Някой крие от народа важна информация, защото целта им е да няма будни, а да сме овце.
"Само че аз не съм овца и ще се боря за правата си" - манифестира убежденията си Дантела. 
Отчаяното ѝ решение да потърси убежище и да се спаси от семейния тормоз дошло спонтанно, ала било добре обмислено. 
"Вчера мислих за това може би 20 минути, ама яко! И стигнах до всички изводи - разказва жената в поредно видео, докато свекърва ѝ се опитва да я ангажира с детето. - Аз съм humane design и монтесори мама, ала синът ми е Генерация Делта. Зодиите ни са в астрален конфликт. Нумерологията ни е дизастър. Давам всичко от себе си. По цял ден чета в интернет как да се свързвам с детето и да му разкрия Магията на Съществованието, Целувката на Живота, Радостта от Осъзнатото Битие. Инвестирам в преживявания, водила съм го на рейки и да му леят ин-ян. Но синът ми е чудовище със сърце от лед. Съжителството ни е непоносимо. Опитвам се да съм добра майка, но освен всичко друго роднините ми настройват детето срещу мен и то вчера ми каза: мамо, ще те изпапам! Искам да възпитам веган, а отглеждам канибал. Отглеждам собствената си гибел! А и мъжът ми не е така страстен като преди, нищо не е същото..." - ридае Дантела пред десетките си последователи. 
Младата жена трогна и разгневи десетки с историята си. Едни я подкрепят и предлагат помощта си, а други не я подкрепят и малко я кълнат, призовавайки я да се стегне. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата