Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

БФС обясни причината: ДАНС засекрети мача с Унгария, съобразихме се

Обмислят се мерки и на дипломатическо ниво, застрашена е ориентацията на страната!

Над повърхността е само върхът на айсберга, частта под водата е многократно по-дълбока. Смисълът на тая мъдрост е, че в дълбочина нещата са по-сложни.
Pixabay
Над повърхността е само върхът на айсберга, частта под водата е многократно по-дълбока. Смисълът на тая мъдрост е, че в дълбочина нещата са по-сложни.

ГУРКО И ЛЕВСКИ
Лицето Борислав-Боби, перчемлия-председател на Българския футболен съветскисъюз (БФС), отвори трансферен прозорец с относително внятна артикулация и обясни причините за това мачът България - Унгария да се играе при закрити врати
С уговорката, че не може да разкрие всички детайли, защото информацията е прекалено чувствителна, лицето Борислав-Боби разказа, че ДАНС са засекретили мача и това е истинската причина да се играе без публика, а не тъпотия и безхаберие в българския футбол. 
"Нещата не са прости! - предупреди лицето. - Нещата са много сложни. Вие знаете ли какво се вижда от айсберга? Една малка част! Долу под водата какво става, това е съвсем друг въпрос!" - тайнствено завъртя очи лицето и веждите му заиграха казачок. 
"Нещата са толкова сложни, че се обмислят и дипломатически мерки. Не мога да кажа дали ще гонят маНджарския посланик или нещо подобно, ала нещата са такива, че е заплашена ориентацията на страната!" - извика Борислав-Боби и подскочи, все едно нещо го е боднало, както при популярната футболерска шега, когато играч види в близост свой другар, наведен гърбом. 
"Сега най-важно е някой да не падне в изкопите на "Шишман", много е опасно и е съвсем наблизо" - хлъцна с танцова стъпка лицето и затвори трансферния прозорец на относително внятната артикулация. 
***
ЕМБАРГО
Премиерът Денков пък беше забелязан да виси и да се мести от кулоар в кулоар, чудейки се какво става в държавата и конкретно в неговия живот. 
Денков призна пред залутана като него самия репортерка, че футболът бил единствената тема, по която можел да се изказва свободно, но сега му се обадили от ДАНС, БФС и ЦИК и го предупредили, че Истинския шеф на ДАНС е наложил ембарго и върху тая тема. ЦИК участвали в това уведомяване, защото се доказали като сигурно саботажно звено в скандала с машините в деня преди изборите. Така че в момента Денков вече има забрана да говори и за футбол,
"Защото това касае националната сигурност на страната!" - недоумяващо съобщи Денков на ококорената репортерка. 
"Разбирате ли, разбирате ли!" - авторитетно акцентира премиерът, дърпайки за ръкава обърканата словоработничка, която всъщност случайно минавала покрай него и той се протегнал. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата