Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

БФС го хванаха ретроактивни уроки

09 Ноем. 2023Сър ГЕЙ БУБКА
Pixabay
Теософи от БФС танцуват танца на умиращия лебед против уроки.

ХЛЪЦ!
Преди дни в медиите се появи аграматично и противокултурно съобщение, че Боби Михайлов извикал поп в БФС, за да поръси сградата и служителите "против уроки". Скандалната дописка завършва с дефиниция на явлението "уроки", което "според християнството" било едикаквоси.
Християнският бог прочете тия дописка и се разгневи като за Содом и Гомор. 
"Що за простотия и халюцинации виреят в тая организация БФС! - възмущавал се Бог, скандализиран в трите си ипостаса едновременно. - Що за тиквеници живеят в красивата и плодородна България! Как може футболистите и футболните шефове да са такива кухи манерки? То и запалянковците са бая тъпи парчета - с досада констатирал Бай Господ. - Тоя Боби Михайлов заслужава един чембер, а дописниците, дето обясняват какво е "християнското уроки" заслужават по три чембера, извънредна наказателна физическа подготовка и нашествие от скакалци" - изчислил всемилостивия Бог, чието търпение се изчерпало пред бездънната умствена клетост на футболните хора. 
Колкото повече четякл дописката за уроките, толкова повече се разгорещявал гръмотевичният Господ: 
"Тук трябват сериозни мерки, хората трябва да страдат заради тъпоумието на футболендзерите и журналузерите в България. Мор по кравите, огън и жупел, колективна отговорност! - набирал обороти Демиурга. - Торнадо, Цунами, Глобално затопляне, Армагедон, Апокалипсис! Тия не правят разлика между бабини деветини, религия и фанатизъм. Тия са прости като дрожди в мая невтасала!" - мятал мълнии от ушите си Дядо Бог, докато се уморил и задрямал. 
После лицето Борислав-Боби Михайлов хлъцнал и се получил ефект на пеперудата, при който попски ръкав се завихрил, в другия край на Вселената се образувала черна дупка, тя преформатирала сума ти материя в антиматерия, като в крайна сметка Бог загубил един гугол терабайти информация, получил частична амнезия и забравил за намерението си да унищожи този престъпно глупав свят. 
Но някаква следа като картонче от ДС-досие останало в едното кьоше на Божията памет, затова Господ пратил ретроактивни уроки за БФС, което превърна със задна дата целия български футбол в Танц на разплаканите тюфлеци. 

Още по темата