Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

"Барселонагейт" вече не е на трупчета, а на чекмеджета

Новите наблюдаващи прокурори кихнаха в пепелник и допълнително затрудниха работата си

В това чекмедже са материалите по "Барселонагейт".
Pixabay
В това чекмедже са материалите по "Барселонагейт".

МОМЧЕТАТА РАБОТЯТ

Прочутото в цял свят дело на трупчета "Барселонагейт" отново се раздвижи, след като бе назначена цяла баничарка нови наблюдаващи прокурори. Първата работа на новия екип бе да се заеме с премахването на трупчетата, като на тяхно място се поставят чекмеджета. 

Така екипът от специалисти ще вникне по-дълбоко в случая с надеждата да разплете тази сложна международна афера с пране на пари, къща за милиони, мистериозна красавица и чекмеджета в изнемога. 

Прокурорите пристигнаха с баничарка Рено Канго, конфискувана от пиян снабдител, влетяха на паркинга на прокурорското НДК, паркираха с дрифт и се втурнаха към гаража, където стои на трупчета "Барселонагейт". Само един от екипа забави ход покрай нас, за да сподели през рамо:

"Чака ни адски много и адски сложна работа. С кола на трупчета трябва да кацнем на Луната. Но ние от работа не се плашим, времето е наше!" - викна отдалече прокурорът и се затича да догони другарите си.

Нов наблюдаващ прокурор проучва делото "Барселонагейт", по което беше поискан имунитетът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

***

Делото "Барселонагейт" дълго седя на трупчета, освен при едно спазматично раздвижване на Гешев, малко преди да напусне прокуратурата с камион за политически боклук. Сега "Барселонагейт" отново се привежда внимателно в движение, като първо ще му се сменят трупчетата с чекмеджета, а после ще се мисли допълнително. 

Няма налично описание.
"Много поздрави на бившите колеги, подкарайте я тая "Барселонагейт", довършете туй, що не изведох до конец!" - прати салют Иван Гешев от камиона на политическата фирма "Чистота". 

***

С новия екип наблюдаващи "Барселонагейт" обаче не всичко тръгна по мед и масло. 

Минути след като екипът наблюдаващи прокурори влезе в гаража на "Барселонагейт" се разбра, че всички прокурори едновременно кихнали отблизо в пълен пепелник, повредили материали по делото, зацапали се един друг, влошили колективното здраве и в крайна сметка работата по "Барселонагейт" се отложи за по-добър ден. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?