Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ал Пацино и Калинката с пръскачките

Вашият репортер взе тежко решение, прекрати отпуската си, заряза си калинката и се прибра от Париж, за да напише тази дописка!

ХАКЕРИТЕ КИБЕРТЕРОРИСТИ ПРОНИКНАЛИ в пръскачките около парламента и ги заредили с пожарникарска пяна, заяви прокурорка с красиви калинкини точки на гърба. Целта им е била да покрият Народното събрание с пяна и да унищожат работещите свине в сградата, обясни калинката. След като първоначалният план на кибертерористите се провалил, те хакнали "Напоителни системи" и продали тръбите за скрап, очерта с последни щрихи удивителната картина калинката. 

"Тия верно са умни като Бил Гейтс", повярва на всичко това и се възхити публиката. 

***

АЛ ПАЦИНО ПОДАДЕ ОСТАВКА от барабойника КПКОНПИ след дълга отпуска, прекарана на една хиперболизирана тераса. Пацино изпрати писмо до медиите, в което заяви, че думите "чест", "морал", "достойнство" и "конфликт на интереси" също се хиперболизират. "Уважаема Четвърта власт - пише Пацино, - с тия хиперболи най-много да си докараме някоя хипертония. За своето бъдеще аз съм спокоен, жена ми е зъболекар и добри пари изкарва. А вие ще ядете хиперболи с асфалт!"

***

ШПИЦЕНКАНДИДАТИТЕ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР изненадващо се увеличиха. Още две изключително достойни кандидатури бяха издигнати по неведома процедура, защото пътищата на Бок са неизповедими. Ето какво чухме от новите кандидати. 

"Вие за какво мислите, че подадох оставка, след като ме изчипкаха, минаха всички проверки и аз съм доказано чист, доказано некорумпиран, доказано безконфликтен и безинтересен?", зададе хитър риторичен въпрос Ал Пацино и хвърли водна бомбичка от терасата си, която гръмна по всички медии и опръска с нещо миризливо цялата публичност. 

"А вие за какво мислите, че приказвам дивотии за пръскачки около парламента?", на свой ред попита хитровато калинката от прокуратурата, с която започнахме в началото на нашия бюлетин.

***

ПРЪСКАЧКИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА издържаха хакерската атака и представиха достойно България. Окуражени от успехите си, пръскачките проявиха самоинициатива и образуваха малко езерце на жълтите павета.

"Така и така цяло лято пак ще има протести, поне да се наплажуват хората", обясниха пръскачките и продължиха да крепят непоклатимата стабилност.

*** 

ВЗЕХМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО РЕШЕНИЕ, обявиха пръскачките пред парламента. Обществото е важно, ала понякога личният живот е по-важен. 

***

АЛ ПАЦИНО И КАЛИНКАТА С ПРЪСКАЧКИТЕ си обръснаха главите и скалповете им блеснаха като храм-паметника "Св. Александър Невски" и като кубето на Иван Гешев. 

"Ние да не сме прости!", обясниха тежкото си решение новите шпиценкандидати за Главпрокурор. "С тия прически добихме харизмата на Иван Гешев, нека има истинска конкуренция и конкурсно начало!", заключипа Пацино и Калинката с пръскачките. 

Още по темата