Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

92-годишният Дядо Стефчо подкара джипките на Бойко и Слави

Старецът се напил и буйствал на почва несподелена любов - Корнелия, Деница и Деница го отрязали

Дядо Стефчо се нацепил на тиква.
Дядо Стефчо се нацепил на тиква.

БЪРЗ И ЯРОСТЕН! 

Прочулият се напоследък Стефан Стефанов - Дядо Стефчо от Сливен (92 г.) изуми некомпетентните органи с нови подвизи. 

След опасна гонка полицията успя да спре дядото, който шпореше джипката на Слави Трифонов и правеше дрифтове по чакъла, след като преди това беше съсипал джипката Секвоя на Бойко Борисов, с която последният обикаляше, когато беше премиер. 

Дядото откраднал първо единия, после другия джип, но не помни как точно, защото бил пиян на щайга. Преди да го заловят, той карал по неотворен път, возил и мигранти, които научил на дузина стари градски песни. 

Когато полицаите го заловили, Дядо Стефчо пеел на високи децибели със спътниците си:

Щом се чуууе гюрюлтия,
то се знае, че сме ниеееее! 
Че живота е много мил!
 
Че живота е много мил! 
 

"Веднъж се живее! - обяснил Дядо Стефчо на смаяните полицаи и журналисти. - Аз иначе си знам мярката и не се напивам безпаметно, но днес се разстроих много. Влюбих се в Корнелия Нинова от БСП, Деница Сачева от ГЕРБ и стартъп-комсомолчето Деница Симеонова от ПП. Уж социални мадами, уж загрижени за третата възраст, вятър! Ах, не дълбай с длетото тънко тая тънка магистрааааала!" - разплака се пияният дядо, защото нито една от въжделените жени не отговорила на чувствата му. 

"Поне една да ми беше изпяла: Вдигнете ме, аз съм паднала жена, спасете ме от жестоката съдбаааа!" - размечта се Дядо Стефчо и разлюти сърдечните си рани, като помоли журналайките да го черпят една ракия и ще им направи репортажи за чудо и приказ, цяла България ще се трогне!

Попитаха го защо кара чужди джипки, а дядото контрира с what about въпрос:

"А Бойко защо караше чужди джипки на Горското? Той може да е Бастунбаши, аз съм Дядо Стефчо и владея техниката на пияния бастун" - размаха оръжието си дядото.

И пак запя за своите сърдечни копнения:

Ти ми галеше косите
и целуваше устнѝте
чаааак до сутринта
напреко на креватя!


"Какво да ви кажа, млади хора! Банки падат, инфлация, пауперизация, война, политическа криза, избори до дупка. Не знам дали ще доживея да видя стабилно правителство в милата ми България. И нито една от трите ми дулсинеи не рачи да ме приласкае! Тъжен ден, камбани бият, днес се жени мойта мила, веднъж се люби в живота, веднъж бели ружи цъфтят" - отново се разрида дядото, но миг след това започна да се смее и запя вече безумен микс от стари градски и нови селски:

Кажи ми, ти знаеш ли да любиш
с оранжевий кондоооом!
Кажи ми ти знаеш ли да губиш
избори и барселоооооонски дом! 

​​​​​​​Ако зажалиш някой ден,
гърди си с рози накичииии...
Да та фани Магнитски
и Бай Ставри по цицкиииииии!

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата