facebook
twitter

После

Фейк бюлетин

1.6 промила са си 1.6 промила

992
Pixabay
...И той си избърса пръстите в мустаците на слугинята.

ГЕНЕРАЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА БНТ Константин Каменаров бе осъден за шофиране в състояние на мотика, което той обясняваше с употреба на златен корен - билка, която разтварял в етилов спирт, за да бори стреса. Софийският градски съд остана глух за тази защитна теза, мотивирайки се, че не прави разлика между таратор с мастика и мастика с таратор. Под каквато и форма да се приемат - 1.6 промила са си 1.6 промила, както 100 долара са си 100 долара, а 200 кв. м тераса са си 200 кв. м. Присъдата налага отстраняването на Каменаров от шефското място в телевизията, но директорът коментира, че не може да си тръгне просто ей така, защото е пуснал златен корен в телевизията. "В края на краищата това е един златен корен, не е сребърен бронз за печки или Бронзова къща", обясни още той, но не можа да си обясни обяснението, затова допълни: "Плюс това не е важно колко пиеш, а как караш. Аз съжалявам, че неволно си правя някакви сравнения, но вижте Московски, вижте и мен. Вижте и на Лютви Местан шофьорската книжка как се движи в пространството". 

***

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ излезе да прави физзарядка на терасата си, погледна божия свят, вдъхна пролетен въздух, шляпна си шкембето, въздъхна и се прибра. 

***

КАНДИДАТ-ЕВРОДЕПУТАТЪТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ е решил този път да отиде в Европарламента - за разлика от предишните евроизбори, когато честно си спечели мандат, но отстъпи мястото си на следващия в листата. "Омръзна ми да не ходя в българския парламент", коментира депутатът пред някакви медии, дето даже и той не знае негови ли са, чии са. "Минавам на следващо ниво - обясни движението си той. - Вече няма да не идвам в българския парламент, а ще почна да не ходя в Европейския. Така ще имам повече време за себе си и любимите хора", сподели още той и се изсекна в ревера на най-близката слугиня с мустаци.

***

АГРОМИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ си назначи заместник-министър по кореноплодните. "Не мисля, че раздувам щата на министерството - защити решението си министърът, - това са крайно необходими стъпки, които ще бъдат последвани от други, също тъй необходими. Аз не съм като някои бивши министри, дето си назначаваха любовници за секретарки или направо подаваха оставка в полза на любовницата. Мисля да направя още няколко дирекции и нови структури. Дирекция по калинките ще направя и там ще върна Калина Илиева." 

***

ТВ КОМИКЪТ ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ спечели изборите в Украйна и направи телевизионния си персонаж президент. "Странно е - сподели комикът. - Тази единна страна трябва наистина да е много зле, щом все пак ме избраха. Обаче пък си помислете Порошенко колко трябва да е зле, че хората да предпочетат мен пред него!" 

Все още няма коментари

Още

Гърмежи

08.11.2019

703
Два аршина, една цел!
Вторична виктимизация

Влез или се регистрирай за да коментираш

×