facebook
twitter

Спорт

Славиша Стоянович поема Латвия от 1 март

222
СПОРТАЛ
Славиша Стоянович

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович ще бъде назначен за селекционер на Латвия на 1 март, съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Ройтерс". Още през декември се появиха слухове, че латвийската федерация иска словенеца начело на националния отбор. Тогава словенски медии съобщиха, че е въпрос на време треньорът да напусне "Левски" в посока Латвия. Стоянович обаче дойде в София и води тренировките с тима, включително и подготовката в Кипър в момента. Преди няколко дни латвийската федерация съобщи на сайта си, че новият селекционер вече е известен и името му ще бъде обявено на 1 март. Все още не е ясно дали Стоянович ще продължи да води "Левски" до края на сезона.

Пред клубната телевизия на "сините" Стоянович обаче за пореден път каза, че остава в тима. Той обясни, че иска да изгради отбор, който да се бори с "Лудогорец" и "ЦСКА-София".

Междувременно тръст "Синя България" обяви, че собственикът на клуба Спас Русев не е изпълнил споразумението за административната и спортно-техническа реформа и се е провалил с назначението на Павел Колев. От тръста са започнали консултации с други организации за свикване на извънредно общо събрание на клуба.

Все още няма коментари

Още

Спас Русев: Проблемът на "Левски" са левскарите

15.02.2019

396 3
В "Левски" раздадоха пари за успокояване на футболистите

14.02.2019

277
Васил Божков потвърди, че ще е новият собственик на "Левски"

13.02.2019

1620 21

Влез или се регистрирай за да коментираш