facebook
twitter

Спорт

Славиша Стоянович поема Латвия от 1 март

227
 СПОРТАЛ
Славиша Стоянович

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович ще бъде назначен за селекционер на Латвия на 1 март, съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Ройтерс". Още през декември се появиха слухове, че латвийската федерация иска словенеца начело на националния отбор. Тогава словенски медии съобщиха, че е въпрос на време треньорът да напусне "Левски" в посока Латвия. Стоянович обаче дойде в София и води тренировките с тима, включително и подготовката в Кипър в момента. Преди няколко дни латвийската федерация съобщи на сайта си, че новият селекционер вече е известен и името му ще бъде обявено на 1 март. Все още не е ясно дали Стоянович ще продължи да води "Левски" до края на сезона.

Пред клубната телевизия на "сините" Стоянович обаче за пореден път каза, че остава в тима. Той обясни, че иска да изгради отбор, който да се бори с "Лудогорец" и "ЦСКА-София".

Междувременно тръст "Синя България" обяви, че собственикът на клуба Спас Русев не е изпълнил споразумението за административната и спортно-техническа реформа и се е провалил с назначението на Павел Колев. От тръста са започнали консултации с други организации за свикване на извънредно общо събрание на клуба.

Все още няма коментари

Още

"Левски" взе и изпусна победата във Варна в последните секунди

22.02.2020

279 1
Феновете на "Левски" са новината на месеца
Мошеници вече се опитват да спечелят покрай "Левски"

20.02.2020

Обновена

449 1

Влез или се регистрирай за да коментираш