facebook
twitter

Спорт

Шампионите ще преименуват стадиона си

194
 СПОРТАЛ
"Лудогорец арена"

"Лудогорец" иска да промени името на стадиона си от  "Лудогорец арена" на "Хювефарма арена". Молба за това е внесена в общината в Разград, като ще се разгледа на следващото заседание на общинския съвет (18 декември). Мотивът е, че именно "Хювефарма" ЕООД, притежание на собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, е основен спонсор на отбора и има голям принос за успехите в последните години, включително и в евротурнирите.

"Сътрудничеството между футболния клуб и дружеството ще доведе до осигуряването на финансови средства, необходими за утвърждаването на клуба като лидер в България и потенциален ежегоден участник в турнирите, организирани от УЕФА и до подпомагане управлението на стадиона", изтъква в докладна записка изп. директор на "Лудогорец" Ангел Петричев.

Общинският съвет ще разгледа и предложение на инициативен комитет за обявяване на президента на клуба Александър Александров за почетен гражданин на Разград. Сред членовете на този комитет са Петричев и капитанът на отбора Светослав Дяков.

Ключови думи:

Лудогорец, Разград, футбол
Все още няма коментари

Още

"Челси" спечели дербито с "Тотнъм"

22.02.2020

7
"Левски" взе и изпусна победата във Варна в последните секунди

22.02.2020

21
РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ЕФБЕТ ЛИГА - XXII КРЪГ

22.02.2020

108

Влез или се регистрирай за да коментираш