facebook
twitter

Спорт

Роналдо: Може да се оттегля още догодина

110
ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо не изключва възможността да сложи край на кариерата си още догодина. 34-годишният нападател на "Ювентус" обаче смята, че може да играе и до 41 г. 

"Не мисля за края на кариерата си. Може би ще приключа още следващата година. Но може и да играя до 40 или 41 г. Не знам. Винаги казвам, че трябва да се радваш на момента, и продължавам да го правя", каза Роналдо. Той обясни, че основната му цел е да продължава да печели трофеи и иска да спечели Шампионската лига и с "Юве". 

"Аз съм обсебен от успехите, но не и от индивидуалните трофеи. Знам, че вече съм влязъл в историята на футбола. Има ли друг футболист с повече рекорди от мен? Не мисля, че има", допълни Роналдо.

Той призна, че 2018 г. е била най-трудната за него в личен план най-вече заради обвинението в изнасилване: "Това може би е най-тежката ми година, но не в професионален план. Когато хората поставят под съмнение честността ти, боли най-вече защото имам семейство, партньорка, 4 деца, а 9-годишният ми син е много интелигентен и вече разбира."

Роналдо критикува цените на играчите в днешния пазар и заяви, че би струвал 300 млн., ако беше на 25: "Защитници и вратари струват по 70-80 млн. Не съм съгласен, но такъв е пазарът. Ако вратар струва 75 млн., играч като мен на 25 трябва да е 4 пъти по-скъп."

Все още няма коментари

Още

Футболист №1 на България: Много съм скъп за "Щурм"

14.11.2019

5
Дерменджиев: Обичам атрактивния футбол, но ще се съобразя с възможностите на играчите

14.11.2019

15
Котерийните битки в БФС скараха Лечков с член на Изпълкома

14.11.2019

36

Влез или се регистрирай за да коментираш

×