Quantcast

Медия без
политическа реклама

Лионел Меси дебютира като актьор в сериал

Футболната звезда получи комплименти за изявата си от останалите на снимачната площадка

28 Юни 2023
Youtube
Лионел Меси в кадър от дебюта си в сериала "Защитниците".

Преди първия си мач за "Интер Маями" Лионел Меси направи друг, доста неочакван дебют. Той за пръв път застана пред камера в качеството си на актьор.

36-годишният аржентинец прие да играе себе си в популярния ТВ сериал в родината си Los Protectores (исп. - Защитниците). Сюжетът се върти около трима футболни агенти, които решават да се обединят, за да спасят своите кариери и да избегнат фалит.

Лионел Меси се появява за около две минути в първата серия от втория сезон на сериала. В нея тримата мениджъри пристигат в Париж, за да предложат на суперзвездата участие в проект, чиято цел е оказване на подкрепа на млади играчи, които правят първи стъпки в професионалния футбол.

В началото Меси приема предложениято, но изведнъж един от героите лансира следната идея: "Имам следния бизнес план. По време на отпуската ви ще заминете за Буенос Айрес, където ще играете за няколко отбора от различни дивизии - "Чакаритас", "Атланта", "Бока Хуниорс", "Ривър Плейт", докато не се окажете в любимия си "Нюелс Олд Бойс". Вече дори съм говорил с доста компании за този проект".

На това Меси отвръща нервно: "Струва ми се, че се държите неуместно. Не бях предупреден за подобно нещо. Мислех, че ще обсъждаме съвсем друг проект!"

След това агентите започнат настоятелно да молят Лео за съвместна снимка.

През цялото време Меси се държи напълно естествено пред камера, без да показва смущение. Суперзвездата дори получи комплимент от един от основните актьори в "Защитниците" - Андрес Пара: "Той действително ни изненада не толкова със своите човешки качества, колкото с актьорското си майсторство. Струва ми се обаче, че като човек Меси е по-добър, отколкото като футболист".

Ключови думи:

Лионел Меси

Още по темата