Медия без
политическа реклама

"Левски" пак поиска феновете да помогнат с пари

Клубът ще разкрие от утре ваксинационен пункт пред ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов"

19 Окт. 2021Обновена
Изпълнителният директор на "Левски" Ивайло Ивков, собственикът на клуба Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов (от ляво на дясно) дадоха старт на новата кампания за членски карти.
СПОРТАЛ
Изпълнителният директор на "Левски" Ивайло Ивков, собственикът на клуба Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов (от ляво на дясно) дадоха старт на новата кампания за членски карти.

Феновете на "Левски" отново бяха призовани да окажат финансова подкрепа за клуба. Това стана с обявяването на старта на кампанията за издаване на клубни карти "Аз съм "Левски" за 2022 г. От клуба не скриха, че постъпленията, на които се надяват от тази инициатива, ще отидат за погасяване на спешните задължения.

"Приходите ще отидат за най-належащите нужди. Те ще послужат за оцеляването на клуба. Не е само дългът към НАП има и други спешни задължения. Апелирам за доверие към нас, ще бъдем максимално прозрачни по отношение на изразходването на средства", заяви изпълнителният директор на "Левски" Ивайло Ивков.

Собственикът на клуба Наско Сираков си бе пожелал при старта на миналогодишната кампания да бъдат продадени 100 000 карти. За съжаление, бройката бе някъде около 20 000, но Сираков обясни това с пандемията от COVID-19, която е попречила на замислената мащабна обиколка за рекламиране на картите.

"Тази кампания не случайно се казва "Аз съм "Левски". Това е най-лесният начин всеки левскар навсякъде по света да бъде приобщен към семейството на "Левски". През миналата година 20 000 левскари се включиха, което ни нарежда на едно от първите места на Балканите. Ако не беше пандемията, щяхме да бъдем водещ клуб на Балканите. Не е късно и сега и всеки, който не е взел членска карта, вярвам ще го направи. Ние искаме да стигнем до всеки един фен. Трябва да се съобразяваме и да пазим здравето на хората. Втора поредна година не можем да се разгърнем максимално. Надявам се колкото се може по-бързо да се нормализира ситуацията с вируса и където гостуваме за срещи, да използваме случая да подновим кампанията", коментира Сираков.

В рекламирането на акцията за членските карти взе участие и треньорът Станимир Стоилов. "Аз лично смятам, че тази кампания ще пожъне отново успех. Знаем, че е най-добре, когато човек сам си помогне. Сигурен съм, че нашите привърженици ще се включат активно. Сигурен съм, че феновете отново ще помогнат на клуба. "Левски" има нужда от помощ. Сега моментът е добър за всеки да направи каквото зависи от него. Нямам притеснения и съмнения, че ще удвоим бройката", заяви той.

От днес всеки фен на "Левски", който иска да си поднови картата за 2022 г. или да му бъде издадена чисто нова, може да го стори през официалния сайт на клуба или в офиси на "Изи пей". Пластиките отново са в различни ценови сегменти - "Бронзова" (19,14 лв.), "Сребърна" (72 лв.), "Златна" (200 лв.), "Семейна" (200 лв.) и "Платинена" (1914 лв.). Към всяка от тях вървят различни подаръци, като повечето от тях са направени от рециклируеми материали. Всички карти ще важат до 31 декември 2022 г., т.е. новите картопритежатели ще имат възможност да ползват гратисен период от два месеца (ноември и декември т.г.), в които да ползват различните отстъпки.

Междувременно от "Левски" обявиха, че от утре в продължение на 4 дни пред стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" ще работи пункт за ваксинация срещу COVID-19. Откриването му бе анонсирано през миналата седмица от Наско Сираков.

"Следвайки своята социално отговорна политика като клуб, който освен спортен е и социален феномен, обединяващ любовта на хиляди българи, ПФК "Левски" ще се включи в кампанията по ваксиниране срещу COVID-19.

Съвместно със Столична регионална здравна инспекция в Сектор „А“ на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", непосредствено до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за ваксинационен център. Той ще бъде на разположение на всички левскари, жители на района и граждани, които биха искали да се ваксинират.

Ваксинационният център ще работи от 13:30 до 18:30 часа на 20, 21, 22 и 23 октомври. В него медицински служители ще разполагат с всички налични на територията на България ваксини, от които гражданите ще могат да избират.

Вярваме, че в отговорността за собственото ни здраве и това на околните, се корени висшата ценност, която трябва да изповядваме като граждани", съобщиха от клуба.

 

 

Последвайте ни и в google news бутон