Quantcast

Медия без
политическа реклама

"Левски" и Хубчев са пред дело във ФИФА

Проби при "сините" започна синът на Милен Петков

18 Авг. 2020
СПОРТАЛ
Алекс Петков по време на първата си тренировка с "Левски".

Петър Хубчев смята да заведе дело срещу "Левски" във ФИФА. Това съобщи в профила си във "Фейсбук" един от най-популярните фенове на "сините" - Любомир Костадинов - Младежа. Той дори обвини изпълнителния директор на клуба Павел Колев за създалата се ситуация, защото бил допуснал Хубчев да подпише договора си с германския си паспорт. Всъщност бившият селекционер на националния отбор и до момента се води треньор на "Левски", тъй като не е прекратил отношенията си с клуба. Той претендира да му бъде изплатено като обезщетение полагащото му се до края на контракта. От ръководството обаче настояват за по-малка сума.

"Понеже сме отворили темата за гробокопачите. Знаете, че предстои съдебно дело между "Левски" и Хубчев за много пари. Ще се води във ФИФА, защото едно директорче е допуснало Хубчев да подпише договора си с немския си паспорт, независимо че "Левски" е български отбор и той е българин. Имам сигурна информация, че същото директорче изнася информация за защитните тези на "Левски" на Хубчев и чорбаря му адвокат Градев. И същият адвокат се гласи да поиска фалит на "Левски". Съвпадение е вероятно, че директорчето и треньора заедно водиха играчи с парите на Божков. "Левски" винаги е бил предаван отвътре и от "свои". А Сираков явно ще плаща сметката на това директорче-лъжливо овчарче, г-н Мразя Истината Колев! Запомнете какво съм ви казал, защото предстои да го видите с очите си", написа Любомир Костадинов. До момента няма официален коментар от "Левски" по темата.

Междувременно на днешната тренировка на "сините" се появи нов играч. Това е младежкият национал Алекс Петков (21 г.). Той е свободен агент, след като напусна шотландския "Хартс", където премина през 2017 г. от "Черно море". През този период Петков не игра за първия тим на клуба от Единбърг, а беше преотстъпван на нискоразредните "Беруик Рейнджърс", "Клайд" и "Брихин Сити". Той може да играе като централен защитник и дефанзивен халф. Син е на бившия национал Милен Петков, играл в "Добруджа", ЦСКА, "Черно море", гръцките АЕК, "Артомитос" и др. Проби в "Левски" продължава и нападателят Атанас Курдов, а Валери Божинов изчаква да изтече договорът му с италианския "Пескара" на 31 август, за да бъде решено дали ще подпише със "сините".

 

 

 

 

 

Още по темата