facebook
twitter

Спорт

Ивелин Попов се сравни на шега с Тоти

66
Ростов
Ивелин Попов напредва с топката в малкото игрови минути, които получи в домакинството на "Урал". Времето обаче се оказа достатъчно за българина, за да даде решаващ принос за успеха на тима си.

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов се сравни на шега с легендата на "Рома" Франческо Тоти след победата на тима му "Ростов" с 2:1 като домакин над "Урал" в XXI кръг на руската Премиер лига. Българинът влезе като резерва в 84-тата мин., а в 90-ата след изпълнен от него ъглов удар Павел Погребняк ("Урал") си отбеляза автогол.

След мача той бе запитан дали може да му викат Джокера заради решаващото влияние, което оказа за изхода на мача след влизането си на смяна. "Казвайте ми както пожелаете. Има едва трима футболисти, които могат да направят така. Двама от тях, сред които и Франческо Тоти, вече приключиха с кариерите си. Останах само аз", не остана длъжен Попов. На терена той се засече само за минута с друг наш национал - Николай Димитров, който игра за "Урал" до 85-ата мин., преди да бъде сменен.

След този успех "Ростов" вече има 32 т. и е на 6-о място, като е само на 3 т. от петата позиция, даваща право на класиране за Лига Европа. "Урал" е 13-и с 23 т. Начело е "Зенит" с 44 т.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Над 25 души са арестувани на митинг на опозицията в Москва

15.07.2019

858 28
Ивелин Попов стартира с победа в Русия

15.07.2019

24
Турция ще омилостивява САЩ с покупка и на "Пейтриът" (ВИДЕО)

13.07.2019

7832 56

Коментари

Solace

Голям е шегаджия...

Влез или се регистрирай за да коментираш

×