Медия без
политическа реклама

Фенове се опълчиха на ръководството на "Левски"

Ултраси обвиниха шефовете, че вземат страна в споровете между различните фракции

30 Окт. 2019
Двамата помощници на Петър Хубчев - Левон Апкарян (вляво) и Георги Донков, обсъждат детайли по време на тренировка преди домакинството срещу "Дунав".
Левски
Двамата помощници на Петър Хубчев - Левон Апкарян (вляво) и Георги Донков, обсъждат детайли по време на тренировка преди домакинството срещу "Дунав".

Забрана, спусната от ръководството на "Левски", предизвика недоволство сред част от феновете, които обявиха, че така се взема страна в конфликтите между различните фракции. От клуба бяха обявили, че на централната трибуна - Strabag, на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов" няма да бъдат допускани "знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и други предмети, предполагащи организирането на хореография".

Забраната директно рефлектира върху членовете на новата фракция "Ултрас "Левски", които гледат домакинствата именно от там от известно време - откакто "Южна дивизия" и "Синя хунта" се обединиха и настаниха в тази зона на стадиона. Въпреки това феновете заявиха, че няма да се преместят и ще подкрепят отбора от същото място. "След като то (б.р. - ръководството на клуба) видя в лицето на мегафон, тъпан и знамена пречка за бъдещата визия на централната трибуна, ние искаме да заявим, че нито една от тези липси не ще попречи на нашите песни да ехтят на стадион "Георги Аспарухов". Даже можем да ви уверим, че ще станат още по-сърцати и гласовити. Когато като ръководство твърдиш, че няма да се намесваш във фенските конфликти, но взимаш странно решение в странен момент, рязко ощетяващо една от страните, такова решение може да бъде определено само и единствено като недалновидно. Решение, което поражда множество други въпроси, предвид някои доста по-пресни и наболели проблеми, но с нетърпение очакваме и следващите стъпки на ръководството в борбата за връщането на любимия ни отбор там, където му е мястото", написаха от "Ултрас "Левски" и обявиха, че още в домакинството срещу "Дунав" в четвъртък ще си бъдат отново в Блок 5 на централната трибуна.

Иначе отборът се готви за мача, за който със сигурност отпада възстановяващият се от операция Станислав Костов. Под въпрос е Филипе Нашименто, който тренира на облекчен режим. Вече е възстановен аржентинецът Франко Мазурек. Към последния има интерес от два гръцки клуба и е възможен негов трансфер през зимната пауза.

 

Последвайте ни и в google news бутон