facebook
twitter

Спорт

Двата клуба се скараха за минута мълчание

328
БГНЕС
Дори и без минута мълчание агитката на "Левски" почете Александър Костов с впечатляваща хореография.

Скандал между "Левски" и "ЦСКА-София" се разрази след мача заради почитането на паметта на починалия на 15 април славен бивш футболист на "сините" Александър Костов. Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев, заяви, че съперниковият клуб не се е съгласил на минута мълчание преди мача. "Искахме да има минута мълчание, не се получи. Това е част от българската футболна култура вероятно", каза той.

От "ЦСКА-София" обаче го контрираха с декларация. "Към нас не е отправяна по никакъв начин и от никого молба за подобна инициатива. Никой от синия клуб, по никакъв начин, не е дори споменавал за такова желание - нито на ниво ръководители, нито в кореспонденция през седмицата и най-вече на техническата конференция преди самата среща... Сашо Костов е забележителен играч в историята на "Левски" и ние без никакъв проблем и с нужното уважение щяхме да откликнем", се казва в нея.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Левски" залага на повече юноши в Стара Загора

24.05.2019

78
БФС не отписа "ЦСКА-София" за титлата

24.05.2019

121 1
Николай Михайлов: Това не е моят "Левски"

23.05.2019

882

Коментари

Force

Я да видим другите медии какво казват за "кавгата":

Към наc не е отпpавяна по никaкъв начин и от никого молба за подобна инициатива. Никой от синия клуб, по никакъв начин, не е дори споменавал за такова желание...

Делегатът на двубоя Христо Ботев категорично потвърди пред наши представители, че подобно желание не е постъпвало и при него...

Ако някой не си е свършил работата и не е осъществил нужната комуникация с нас, то със сигурност вината не е в ЦСКА".

...

"В тази връзка БФС също е фактор. Това е организацията, която администрира първенството, а реферите и делегата са служебни лица на всеки двубой. Вършат съответна работа и получават пари. Би ли могло някой шеф на централата да прояви инициатива през седмицата и да предложи минута мълчание на неутралния терен?"

 

Павката да си пий гинко-билобата, начи.

https://clubz.bg/82071-bez_minuta_mylchanie_v_pame...

https://www.24chasa.bg/novini/article/7412884

 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш

×