Медия без
политическа реклама

Босът на "Локо" (Пд): Бронирал съм входа за предателя Акрапович

20 Яну. 2021
Илияна Кирилова

Крайно остро се изказа собственикът на футболния "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски по адрес на бившия треньор на тима Бруно Акрапович. В началото на ноември босненският специалист, който изведе "черно-белите" в два поредни сезона до Купата на България (2019, 2020) и веднъж до Суперкупата (2020), се възползва от клауза да прекрати едностранно договора си с клуба, за да поеме "ЦСКА-София".

"Вратата на "Локомотив" е затворена за тези, които са ни предали - отсече босът. - За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, не съм сложил катинар, а направо съм бронирал портала. Това е предателство, не е напускане! В края на - предателство!"

От думите на Крушарски стана ясно, че той ще направи всичко възможно да предотврати нов нежелан трансфер по оста от Лаута до Борисовата градина, визирайки интереса от страна на "червените" към халфа Диниш Алмейда.

"В нашия футбол няма колегиалност, няма отношение. Злобата трябва да е само на терена, циркът трябва да е извън терена. Ще вземат Алмейда... нека дойдат да го вземат! Ще го вземат, ама няма да го вземат. Озлобяват човек да направи така, че да не го вземат. И ЦСКА няма да го вземе. Няма! Не познават човека, който стои насреща. Може да съм беден, но не съм прост. Иначе външният вид издава друго, но..."

Шефът на клуба даде да се разбере, че изпитва трудности с финансирането, но на този етап това няма да промени целите нито на терена, нито извън него.

"Титлата ли? Аз съм ненаситен. Имаме цел и ще я гоним - заяви Крушарски. - Без база нищо не става, а ще трябват много пари. Всичко ще излезе над 12 милиона. Искам да стане за вчера, но се съобразявам и с джоба. Джобът отънява, с тая пандемия трудно се издържа. Не съм нито Мая Манолова, нито Христо Иванов, за да ми налитат спонсори. Никой не е дошъл да ми даде 2 лева, за всичко се оправям сам. Казал съм, че докато мога да държа, ще държа здраво. След това пак ще помагам, нямам нищо против, който и да дойде. Спортът трябва да възпитава, да изгражда хората. Във футбола ще съм, докогато е казал Свети Петър. Няма да спра да помагам."

Христо Крушарски коментира триумфа на Локо (Пловдив) в класацията "Футболист на годината" и забавените заплати в клуба

Posted by Sportal.bg on Wednesday, January 20, 2021

ОЩЕ ОТ СПОРТ

Сърбия заплаши да напусне Евро 2024

20 Юни 2024

Петобоец донесе 35-а олимпийска квота за България

20 Юни 2024

Самбисти опетниха България с участие на Путиновата олимпиада

18 Юни 2024

Българка е на финал на Евро `24 по плуване след два национални рекорда

22 Юни 2024

Български плувец стана европейски шампион и се класира за олимпиадата

20 Юни 2024