facebook
twitter

Спорт

Адвокат на Роналдо: Обвиняват го с фалшиви документи

98
ЕПА/БГНЕС

Един от адвокатите на Кристиано Роналдо - Питър Кристиансен, обяви, че футболистът е атакуван с фалшиви документи по обвинението от Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от футболиста през 2009 г. Германското списание "Шпигел" публикува документи, като в единия от тях се вижда, че португалецът признава престъплението. 

"Документите, според които има изявления от Роналдо, са напълно измислени. През 2015 г. редица фирми (включително и правни кантори) в много различни индустрии в Европа бяха хакнати и данните им бяха откраднати от киберпрестъпник. Хакерът се опита да ги продаде, а една медия безотговорно публикува откраднати документи, като значителни части от тях бяха променени и/или напълно изфабрикувани. Г-н Роналдо винаги е твърдял, че това, което се е случило през 2009 г. в Лас Вегас, е било по взаимно съгласие", се казва в изявлението. 

Кристиансен не отрича, че Роналдо е подписал споразумение с Майорга тя да мълчи, което е за 375 000 долара. "Това споразумение е далеч от признаване на вина. Подписано, за да се избегнат неизбежните опити да бъде унищожена репутацията му, които се правят сега."

Все още няма коментари

Още

"Левски" не успя да победи "Локо" (Пд) (видео)

17.02.2019

768 5
"ЦСКА-София" загуби при дебюта на Любослав Пенев

16.02.2019

901 8
"Лудогорец" се провали при подновяването на шампионата

15.02.2019

1066 5

Влез или се регистрирай за да коментираш

×