facebook
twitter

Чужбина

В САЩ се самоуби още един ВИП затворник

1 923
Ранди Констант

В американски затвор се самоуби организаторът на афера с екологично чисти продукти, която американските медии определят като най-голямата в историята на САЩ, съобщи Би Би Си. В петък съд в щата Айова осъди на 10 години затвор 60-годишния фермер Ранди Констант. Той бе признат за виновен за това, че от 2010 до 2017 г. е продавал „екологично чисти продукти“, които всъщност са били произвеждани при използването на пестициди. Според експерт по съдебна медицина смъртта на осъдения във федералния затвор е настъпила в резултат на „самопричинена ситуация“, без да се дават повече подробности. Това се случи, след като преди две седмици в затвора се самоуби американският богаташ Джефри Епстийн, който бе обвинен в трафик на деца с цел сексуална експлоатация. Това пък доведе до уволнението на директора на Федералното бюро на затворите Хю Хъруиз.

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Шефът на Пентагона отказа да хвърли армията срещу демонстрантите

03.06.2020

Обновена

11339 143
Съдят Google за $5 млрд. заради тайно следене на потребители

03.06.2020

557 3
България обеща помощ на Тръмп в овладяването на безредиците

02.06.2020

ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

7991 17

Коментари

TheExperience

Това се случи, след като преди две седмици в затвора се самоуби американският богаташ Джефри Епстийн, който бе обвинен в трафик на деца с цел сексуална експлоатация. Това пък доведе до уволнението на директора на Федералното бюро на затворите Хю Хъруиз.

А някои не вярват, че щъркелите носят децата:

 

CONFIRMA- TION EPSTEIN IS NOT DEAD- PHOTOS

https://strogosekretno.com/newsroom/0/9/9154/9154-...

IM STONE: SECONDARY CONFIRMATION EPSTEIN IS NOT DEAD [PHOTOS]

Date: Sunday, 11-Aug-2019 12:06:46 

Jim Stone, Freelance Journalist 
http://82.221.129.208/.we1.html

 

Jeffrey Epstein Suicided or Hiden

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&ni...

Guards in Epstein Jail Told to LEAVE AREA 3 Hours early due to "Maintenance" Before Epstein Found DEAD

HalTurner

10 August 2019 Hits: 3194

BREAKING: Two guards at the MCC who normally have overnight shift that watches over suicide risk inmates, were both told to leave area 3 hours earlier for scheduled "Maintenance" to jail cells and hallways.

This morning Epstein was found dead.

 

Желязко Желев

         Само аз ли си мисля че място за сравнения и съпоставки няма.Нямам думи за този който му е хрумнало да прави подобен паралел,

          Днес случайно/ако един разговор  на висок тон на публично място е случайност/ чух съжденията на прясно пенсионирана учителка за нравите в бг.училище.Изключителен цинизъм.Заслужаваше шамаросване без забавене.Познавам я,и родителите и.Не ме изненадава.Но цял живот да си учител с такива характеристики ???Децата родители нямат ли?Училището директор,инспектори?

После защо това онова.Безкруполни хора във възлови звена на обществото.

3NT
снимка на 3NT

Някои деца имат вип родители? ела да чуеш в Г. Баня  директорката с лична квота за прием велянова   как се държи , училище без ревизия от над 20 г с несменяема нискоквалифицирана директорка.

А децата не с а за съжаление 

цари наглост и безподобна жестокост по училищата. и всичко защото родителите броят даскалите за нищо повеч от лелки дето късат билетчета в WC

в нета що клипове има на малолетки  чукащи се по тоалетни и биещи учителки.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×