facebook
twitter

Автомобили

Японците обновиха и пикапа Navara

211
Нисан

Друг от популярните модели на Nissan - пикапът Navara, също беше обновен. Товарната машина е получила модернизирано окачване, усъвършенстван двигател, нова скоростна кутия и допълнителни функции на мултимедийната система.

Обновеният Navara вече разчита на доработен 2,3-литров дизел, при който са поставени две нови турбини. Моторът развива досегашната мощност от 163 или 190 к.с., но въртящият момент е увеличен с 22 Nm и вече достига 425 Nm. Благодарение на подобренията той отговаря на новия екологичен стандарт Euro-6d.

За модела се предлага и нова 6-степенна механична скоростна кутия с увеличени предавателни числа и по-малък ход. Задните барабанни спирачки са заменени от дискови, което подобрява спирането с 40%. Променено е и окачването, като пътният просвет отзад е увеличен с 25 мм и така максималният товар, който може да превозва пикапът, е с 45 кг повече.

Моделът получава нова информационно-развлекателна система с Apple CarPlay и възможност за управление на редица функции от смартфона. Това позволява отключване и заключване на пикапа, проверка на нивото на течностите в различните системи, както и задаване на маршрут на навигацията.

Ключови думи:

Nissan, автомобили
Все още няма коментари

Още

Полицейско безсилие позволи кражба на коли за над 300 хил. лв.
KIA атакува още един сегмент на пазара с XCeed

19.09.2019

726
Корейците ще пуснат и хибридна версия догодина

19.09.2019

101

Влез или се регистрирай за да коментираш

×