Медия без
политическа реклама

Улици в София затварят заради визитата на президента на Словения

Ограниченията ще траят от днес до сряда

26 Февр. 2024
Илияна Кирилова

Заради официално посещение в София на президента на Словения Наташа Пирц Мусар от днес до сряда се въвежда временна организация на движението в част от София, съобщават от пресцентъра на Столичната община, цитирана от БТА.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на превозните средства, обслужващи мероприятието:

- От 7:00 часа до приключване на посещението на 28 февруари на ул. „Ген. Гурко“ в участъка между ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Кн. Александър I“ пред „Гранд Хотел София“;

- От 5:00 часа  до приключване на мероприятието на 27 февруари на северната дъга на паркинга на пл. „Св. Александър Невски” в участъка между ул. „11-и август” и ул. „Дунав”;

- От 12:00 часа до приключване на мероприятието на 27 февруари на бул. „Джеймс Баучер“ в участъка между бул. „Черни връх“ и ул. „Златен рог“.

От 9:00 часа до приключване на мероприятието на 27 февруари се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге“ в участъка между ул. „Съборна“ и пл. „Атанас Буров“. 

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението, информираха още от общината.

Още по темата