Quantcast
Инцидент с пешеходец затвори АМ "Тракия" | СЕГА
facebook
twitter

България

Инцидент с пешеходец затвори АМ "Тракия"

Движението по магистралата се отклонява по обходен маршрут
982

Пешеходец загина в пътен инцидент на АМ "Тракия" рано тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Участъкът при 165 км на магистралата е временно затворен за изясняване на причините. Другото платно е в ремонт.

Сигналът за катастрофата между лек автомобил и пешеходец е получен малко преди  6.30  часа тази сутрин на телефон 112. По първоначални данни при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на магистралата, тежко е пострадал пешеходец. Незабавно към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и Спешна помощ, които са установили смъртта на пресичащия.

На мястото на произшествието се извършва оглед, изясняват се всички факти и обстоятелства довели до тежкия инцидент. Другото платно на магистралата е затворено за ремонт. Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ и обратно.

Екипи на „Пътна полиция“ са на място и регулират трафика. Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

Още

Стотици коли заседнаха на магистрала "Тракия”

11.06.2021

Обновена

5921
Гергов и Нинова се помиряват на магистралата край Пловдив

06.06.2021

7025
Новият шеф на АПИ откри некачествен ремонт на магистралата при Чирпан

04.06.2021

8432