facebook
twitter

Горещи новини

Васил Божков е направил промените в "Левски"

Слух, че Христо Йовов е новият собственик на клуба, принуди изп.-директор Павел Колев да "осветли" бившия бос на ЦСКА
4166
Архив СЕГА
Васил Божков (вляво)

"Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в "Левски". Ако Васил Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият Управителен съвет на клуба, тъй като е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит в клуба и да начертаем стратегия за бъдещето на "Левски". Нямам информация за прехвърлени акции".

Това заяви новият изпълнителен директор на футболен клуб "Левски" Павел Колев пред "Спортал", след като късно снощи се появи сензационната информация, че досегашният мажоритарен собственик на акциите - Спас Русев, ги е прехвърлил на бившия нападател на отбора Христо Йовов. Така Колев се принуди да обяви публично, това, което се знаеше неофициално - че бившият собственик на ЦСКА Васил Божков се готви да поеме управлението на "сините".

Според информациите от снощи, Спас Русев е направил рязък завой и е прехвърлил по-голямата част от акциите на Йовов, а други 20% на бившия вратар на тима и настоящ треньор на вратарите в "Левски" Димитър Иванков. Тази сутрин Йовов отрече това пред вестник "Труд", като заяви, че има съвсем други бизнесначинания.

Информацията обаче принуди Павел Колев да признае, че последните промени в "Левски" - неговото собствено идване в клуба, смяната на треньора и избирането на нов Управителен съвет, са инспирирани от Васил Божков. По-рано Колев обяви, че няма право да разкрива кой ще е новият собственик на клуба, а всичко щяло да се разбере на Общото събрание, насрочено за 6 март.

Днес Павел Колев разкри също, че дълговете на "Левски" са за общо 30 млн. лв., като ще се направи бизнесплан да бъдат изчистени от новия собственик - Васил Божков. Миналата година доскорошният финансов директор на клуба - Красимир Иванов, съобщи, че дълговете са 18 млн. лв.

17

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Левски" загуби от "Берое" на 105-ия си рожден ден (видео)

24.05.2019

698 1
"Левски" залага на повече юноши в Стара Загора

24.05.2019

140
Николай Михайлов: Това не е моят "Левски"

23.05.2019

929

Коментари

Penchobre

Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора.

 

Не разбрах, след като акциите са си още на Русев, как Божков е назначил Колев! 😣

stoner_boner

на базата на предварителен договор между продавача и купувача

аман бе

А къде Колев казва, че акциите са още на Русев? Той казва само, че е назначен от Божков и не знае акциите да са прехвърляни на ДРУГИ (вероятно освен Божков) хора.

SergElias
снимка на SergElias

А онези "автентичните" авиатори от 48мо, те подуенски филиал ли стават? И к'во, за Дучето остава само длъжността на ибрикчия на Черепухата? 

аман бе

Само до преди 2 години, докато се радваха на кончината на "смъртния враг", никой от сините фенове не предполагаше подобна гавра с "отбора на народа". Тъй че кой на кого ще е филиал ще видим... 😋

аман бе

Чак сега ли го разбра?

авакум 78

 

 

 

                      Поне ще свърши монопола на Гела .

Force

Да мятат с чувала с акциите през прозореца на някои телефонни изманници и да приключват с този цирк, щом никой не знае къде са.

После да се взимат с Чандъров - и на чисто. Па, за по-голям съспенс, някой син "'благодетел" може да зачене "автентичния" от долните групи.

Deja vu... :)

Желязко Желев

10,20,30.......млн.просрочвни задължения и продължаваме да си подритваме топката.Туй Банкрут,фалит,Търговски закон важи само за галфоните.

Отличителната характеристика на новото време-Избирателно правоприлагане.Ало Ало Емзеперикс тук ЕС НАТО паси България

САТЪР
снимка на САТЪР

черепо със синчето снимка от преди 10 години..

 

Jules

Без будали които все още се интересуват от несъществуващия български футбол тия черепи, бивши шофьори и прочее интелигенти щаха да си обменят само телесни течности. Не акции.

TheFox
снимка на TheFox

Събличай! Да виидм дали ще свалят сакото и ризата на Божков.

mick

Айде да видим кога и тоя футболен клуб ще го фалират.. 30 милиона дългове.  Колко хубаво ще е да се изпарят за някои...

сталкер пустиняк

Напълно възможно е да видим и Ст. Софиянски в УС на Левски, както е тръгнало...

 

сталкер пустиняк

Помня, че навремето, когато Лафчис беше собственик, разправяше, че при него дошъл някакъв тарикат, който искал да купи Левски. Лафчис го питал има ли пари, онзи почнал да му разправя как щял да върти едни пари, как щял да вземе от едно място, да прехвърли на второ..., та Лафчис го изгонил. Това бяха думи на Т. Лафчис, четох го в някакво интервю. Тарикатчето беше Черепа. Така го цитира - Васил Божков - Черепа. 

Е, след 20 години тарикатчето успя да вземе Левски.  

Лoвkия

Само Славия е и ще си остане на бате Венци Къдравия!🎇

Чичко Дони

Който вярва, че Васил Божков ще дойде в Левски за да плати масраф от 32 млн. лева, изцоцан от "собствениците" преди него е много...неумен човек. Изнудиха го да хвърли 2 млн. лева за "спонсорски" договор, но 32 млн. лева хвърлени в коша за боклук...които никога, под никаква форма не могат да се върнат в джоба му, доста наивно вярване.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×