Медия без
политическа реклама

РЗИ карантинира депутати заради Теменужка Петкова

15 Яну. 2022
Теменужка Петкова
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Теменужка Петкова

Контактните лица на депутата от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова, която е болна от ковид, са поставени под карантина, съобщиха от РЗИ-София. Инспектори от столичната здравна служба са изгледали предоставените от Народното събрание видео записи, за да установят кои са народните представители, стояли най-близо до бившия енергиен министър.

Под карантина са поставени двама души от парламентарната комисия "Енергетика", седящи в непосредствена близост до Петкова, тъй като тя е престояла 5 минути в залата. Карантинирани са и всички лица, присъствали на заседанието на комисията "Бюджет и финанси", както и най-близко стоящите до нея в пленарната зала.

От ГЕРБ съобщиха в петък, че Теменужка Петкова е приета в болница. Още вчера здравният министър проф. Асена Сербезова напомни, че в четвъртък депутатката е била в пленарната зала, а освен това е участвала в заседанията на двете комисии.

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова - сега депутат от ГЕРБ, е в болница с COVID-19, предаде БНР. До вчера Петкова бе на работното си място в Народното събрание. Следобед тя взе участие в бюджетната парламентарна комисия и в енергийната комисия.
Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата