facebook
twitter

Горещи новини

Радев и Орбан искат реформа в миграционната политика на ЕС

Съюзът няма кризисен план и това прави ситуацията на България трудна, смятат двамата лидери
1051

Виктор Орбан дискутира днес „незадоволителното справяне“ на миграционната криза от страна на Европа, унгарско-българските връзки и енергийни въпроси с българския президент Румен Радев в Будапеща, съобщи говорителят на унгарския премиер, цитиран от местни медии и Нова телевизия.

Орбан и Радев се съгласиха, че Европа не е успяла да направи съдържателен напредък в разрешаването на миграционната криза през последните години, докато заплахата от миграция все още съществуваше. Двамата лидери са на едно мнение и по въпроса, че ЕС няма кризисен план в случай на внезапен миграционен натиск над Стария континент и това прави ситуацията за България „изключително трудна“.

Орбан е уверил Радев, че унгарското правителство продължава да вижда България като съюзник в проблема с миграцията и е готово да помогне на София по всякакъв възможен начин.

Радев на свой ред похвалил икономическите постижения на Унгария и посочи, че семейните субсидии в страната са високо ценени у нас. 

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Последната свободна медия в Унгария търси помощ от Европа
Орбан: Унгарците сме застрашен вид

17.02.2020

1734 12
Орбан: 95 на сто от мигрантите са „мъже във военна възраст“

14.02.2020

1488 21

Коментари

редник

Радев на свой ред похвалил икономическите постижения на Унгария и посочи, че семейните субсидии в страната са високо ценени у нас. 

 

Е, това не го разбрах съвсем...

Може би ще приемем унгарския модел - за трето дете 33 000 €?!

Дано!

Slava
снимка на Slava

Нали знаем кои в България раждат по три и повече деца.

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Радевой върви рязко към изтрещяване.  ???

Лoвkия

Приятелят на Америка държи твърда проамериканска линия - никви мигранти!

Което държи в разкрачена и болезнена поза феновете му.

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Ако Радевой започне да ражда начесто, може да минем и без мигранти. 

Investigator
Защо да върви към изтрещяване. Той отдавна е кацнал там и това е point of no return*.

-

*Нещо като one way ticket.

Пролетариатът се възхищаваше на върховните президентски тий-шърти и къси гащи и се смееше на моите Аdidas (анцуг и торшъни), купени чистак нови от топ-спорт-стор в Лондон за £180.
Да не думам и за евтините Му костюми, дето в САЩ можеш да намериш във всеки Thrift Shop за $5. Дори ако купя още second hand боклуци ще ми направят дискаунт, и костюмът може да ми излезе не повече от $1.
Казват: "по дрехите посрещат, по акъла изпращат" - Хитър Петър, а кога ни акъл, ни дрехи - пътища много.
Генерален извод: По-добре дишуошър, като мен, на запад, нежели президент в България.
редник

Генерален извод: По-добре дишуошър, като мен, на запад, нежели президент в България.

 

Мда-а, кисело е гроздето...

Investigator
За асмата хортувам, чоджум. За асмата - презентацията. За акъла, вие си го знаете. Баце да му хвърли малко кинти да си напазарува свестни стоки от някой западен магазин и да турне едни джапанки или папуци. Президент на държава от европейски тип е, а не чобанин от Байганьовската Пенисула.
По-добре умен, здрав и богат на Запад, нежели тъп, болен и беден на Изток.

- доказано от 27-годишната ми практика в света на капитала.

First Strike

Един умен и богат човек би оставил другите да го оценяват, а не постоянно да разправя колко е умен и богат. Явно нещо ти липсва.

eric marsai
снимка на eric marsai
Радев и Орбан - каква е тази странна комбинация между парадно чучело и управляващ държава? Какво имат общо в политически смисъл, че да са турени заедно като магарето и вола на Одисей? Да сеят сол наверно...
paragraph39

ЪХЪ!

Семейни субсидии в БЕДНА България- за отглеждане на бъдещи ЕМИГРАНТИ в богати държави?!

Хубууу, ама богатите държави, приели български имигранти, да бъдат така добри да върнат на България изплатените от нея семейни субсидии за тези имигранти!

ИМА смисъл Обществото/държавата/ в България да плаща семейни субсидии за отглеждане на бъдещи ТУКАШНИ пълнолетни и пълноценни за тукашното Общество/държавата/ негови членове!

НЯМА смисъл Обществото/държавата/ в България да плаща семейни субсидии за отглеждане на бъдещи НЕТУКАШНИ пълнолетни и пълноценни за нетукашно Общество/държава/ негови членове!

КАЗАХ!

 

ssto

Съб., 15/06/2019 - 02:07 (нов)

Investigator

Защо да върви към изтрещяване. Той отдавна е кацнал там и това е point of no return*.

-

*Нещо като one way ticket.

Пролетариатът се възхищаваше на върховните президентски тий-шърти и къси гащи и се смееше на моите Аdidas (анцуг и торшъни), купени чистак нови от топ-спорт-стор в Лондон за £180. Да не думам и за евтините Му костюми, дето в САЩ можеш да намериш във всеки Thrift Shop за $5. Дори ако купя още second hand боклуци ще ми направят дискаунт, и костюмът може да ми излезе не повече от $1. Казват: "по дрехите посрещат, по акъла изпращат" - Хитър Петър, а кога ни акъл, ни дрехи - пътища много.

 

Генерален извод: По-добре дишуошър, като мен, на запад, нежели президент в България.

Съб., 15/06/2019 - 02:24 (нов)

Investigator

За асмата хортувам, чоджум. За асмата - презентацията. За акъла, вие си го знаете. Баце да му хвърли малко кинти да си напазарува свестни стоки от някой западен магазин и да турне едни джапанки или папуци. Президент на държава от европейски тип е, а не чобанин от Байганьовската Пенисула. По-добре умен, здрав и богат на Запад, нежели тъп, болен и беден на Изток.

- доказано от 27-годишната ми практика в света на капитала.

 

 

 

Investigator,

виждам, че като предан поданик на Нейно Величество много сте напреднали в мисловното изкуство.

 

Бихте ли споделили с нас, малоумниците, останали да живеят в България,  Вашите открития по темата - Що е това мислене?

 

Разменяхме подобни идеи с един, който се именуваше Кайзер Созе, но не сме си писали скоро. Потъна този човек в менталните мъгли на Острова. Или това сте Вие, под ново име?

Пиркс
снимка на Пиркс

Той се саморазследва и открива некъф як вакуум.

Елемент Э
снимка на Елемент Э
Орбан е държавен ръководител, какъвто БГ не е имала от много години. Дано и Радев да научи нещо полезно. Защото ББ не успя, хем беше приятел на Орбан, но го предаде и застана на страната на Меркел и еврогейовете.

Влез или се регистрирай за да коментираш