facebook
twitter

Горещи новини

Каракачанов показва среден пръст по телевизията (видео)

Да очакваме ли да стане премиер, попита иронично Слави Трифонов
9321
facebook

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е показал среден пръст в ефира на "Канал 3". Просташката проява на министъра на отбраната се е случила при участието му на живо в предаването "Денят на живо" във вторник (15 октомври) и за нея сигнализира навлизащият в политиката шоумен Слави Трифонов.

"Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3. Да очакваме ли да стане премиер? Но така или иначе, показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално", написа Трифонов в официалната си страница във "Фейсбук".

Записът от предаването е публично достъпен на сайта на телeвизията Kanal3.bg, както и в световната видео платформа YouTube. Жестът на Каракачанов може да бъде видян на 36:49 мин. от началото на клипа.

24

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МВнР: Каракачанов разреши полет на руски самолет с ракети за Сърбия

20.02.2020

848 13
Слави Трифонов: Радев става мил и тих по адрес на БСП

19.02.2020

2928 29
След Борисов и Каракачанов побърза да засипе с похвали Гешев

18.02.2020

Обновена

588 5

Коментари

Тата-ра

Ха-ха улави са тези журналисти , които канят тази имбецилна лоена топка .

Малко хигиена за окото и ухото трябва . Съжалявам че изгубих пет секунди да видя този нещастник който господ добре го е наказал 

скайспирит

СЕГА... аз съм последния човек, който ще каже нещо хубаво за Каракачанов, но ми се струва, че чалгаря прави от мухата слон.

Ако пуснете видеото ще видите, че Каракачанов онагледи с този жест думите си. Друг е въпроса, че политик от такъв калибър трябва да има повече контрол върху ръцете си ?

тютюн

Министърът не е имал умисъл. Даже мисъл не е имал. То цялата му мисъл е в стомаха. Неосъзнато си е подпомагал устата с жестове.

Мошениците от ВМРО заслужават затвор дори само заради ползваната абревиатура.

JollyRoger's

Малиий! Красьо сигурно са го питали дали и кога ще върне жълтиците, които гушна за Нероден Ефко...?

Chesan
снимка на Chesan

СИГИЧКА, псевдо воеводата е дори и да е псевдо имбецил,  вие нямата ли поне лична хигена?

Stern

Това беше единственото свястно предаване на Канал 3, което не ибрикчийстваше на герберастите. Докато го водеше Мая Костадинова. Сега вече и пръстОВЕ (по банкянска граматика) се размахват в него.

Хулиган

Тази пеевска телевизия явно са се утрепали да я гледат народните маси, след като професионалната мониторингова група на Слави открива средния пръст чак след 36 часа.

Иначе за гаменското поведение на каракачанката и читалищна аудитория е достатъчна.

Политици, сър...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/28/politit...

blue_fish

Ужас! Всеки ден - нова простотия, сриваща авторитета на държавата, на институциите. Комфортът, който управляващите имат в медиите ги освобождава от задръжките им и губят усещане. Голямата сила накрая сама пада.

sega_reader

Славчо, Славчо, да беше се стоял в шоубизнеса.

Къде си слагаш и ти задника в А група.

Хвани единия, удари другия, третия сам ще падне.

Invisible

   Интересно, Слави какво против Каракачанов има!

Леля_Стойка_III

Мястото му има против. Иска да е на негово място - баласиращ с топките Му.

nottheone

миии, например, да не показва среден пръст пред деца, които случайно също могат да гледат угоената простащина на тоя т@л@п с комисионната от еф-ките

Желязко Желев

                   Дайте на Славчо телефона на Звън дето всеки може да поплаче срещу скромна таксичка.

Много крокодилчета се навъдиха ,

                   А поведението на войводата си има логично обяснение.След обилна закуска/обяд/вечеря/зкуска/следзакуска/обядследобяд/вечеряследвечеря кръвта на тялото се съсредоточява в стомаха да решава належащи проблеми и в главата няма капчица гориво.А и най добрия двигател без гориво не работи.Не че има двигател де.

                  Да замръкне в циганско гето.Данооо!!!

   

Доц.Трътлев

И да му се случи най-хубавото, както казала една циганка.

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Някакво недоразумение има тук.Гусин Красю може и да е показал три пръста с преобладаващ среден, обаче не е бил разбран правилно.Това не е нецензурен жест, а нещо съвсем друго.В студиото той се е оплакал, че големината на кебапчетата в бюфета на Народното събрание е твърде малка и даже недостойна нему.Съответно е онагледил с ръка колко според него трябва да бъде едно депутатско кебапче.Както знаем поради еднаквовидните размери на туловището му, всички части на Красьовата снага са внушителни(без една) и затова и пръстовете му са дебели и мазни.Баш като кебапчета.

fractal
Пръстите са за показване на десетична и двоична бройни системи в случая в десетична е 3 или 8 а в двоична 100=2*2=4 или 64
PlaNed
снимка на PlaNed

8 а в двоична

В двоична бройна система има само единици и нули и няма как да има 8?!

0010 ( показано на снимката ) е 2 в десетична бройна система!

fractal

Като са изправени пръстите са единици, като са свити са нули ,един прав и два свити 100 е 4 или 10000 е 64 зависи от къде на къде четеш от ляво на дясно или от дясно на ляво 

Аз така смятам има възможност и за 16 бройна система с едната ръка да показваш

сталкер пустиняк

Ами слушах го, мисля, че е прав в приказките си и за показването на средния пръст.

Друг е въпросът, защо като е член на правителството не предприе някакви мерки срещу северна Македония, а само дава интервюта? Защо не напусна правителството, както заплашваше? 

fractal

PlaNed знаеш ли от къде трите океана се виждат като три морета

ГАМЕНЧЕТО

Малии, сал пръстетата ли гледахте без да слушате за кво иде реч. Ми тука пръстето е най-маненкото, позисията, позисията е важна а инак Слави ако чака с етикесия да влиза в политиката е в грешка. В предаването на Слави що глупости има, ми точно неговите простотии го направиха това което е днес.

Сичко е шес

Сидеров скоро каза за Каракачанов, че редовно пие и ходи на интервюта. Явно не е излъгал. Вчера го гледах воеводата на един брифинг бръщолевеше глупости и не изглеждаше никак трезвен пак. Сложи еколозите по-долу от нацистите. Малко остана да предложи да се разстрелват. Трябва да сложат дрегери пред кабинетите на министрите май и да ги задължат да препрочитат Приказка за стълбата преди всеки работен ден.

Miranda
снимка на Miranda

Пълна тъпотия ! Каракачанов просто онагледи жест на Полфриймън.

Иска му се на Слави да е нещо друго и прави от мухата-слон.

Той, с насажданата омраза в предаването си, показваше среден пръст на целия народ, сега ще се прави на светец, айде бе !!!

Предводител на ...

Кошутките обичат лой.

Влез или се регистрирай за да коментираш