facebook
twitter

Горещи новини

И СДВР се присъедини към трудовите колективи, подкрепящи Гешев

Той "притежава необходимите професионални и нравствени качества за изпълнение на длъжността главен прокурор", пише в позиция директорът на столичната полиция
2552
БГНЕС архив
Хаджиев зад гърба на Гешев

Неочаквано и твърде спорно от законова и процедурна гледна точка и МВР, в лицето на СДВР се включи в трудовите колективи, подкрепящи номинацията на Иван Гешев като главен прокурор.

Това става в "Позиция от директора на СДВР относно решението на Прокурорската колегия на ВСС за номинирането на г-н Иван Гешев за участие в процедурата по избор на нов главен прокур на Република България", качена на сайта на прокуратурата. Тя е подписана от старши комисар Георги Хаджиев. В нея той пише, че Гешев "притежава необходимите професионални и нравствени качества за изпълнение на длъжността главен прокурор"

 

28

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

СДВР: Ще премахнем барикадите по някое време през нощта

08.08.2020

Обновена

18309 96
МВР крие кои са наказаните за боя на протестиращи
Ден 30: Протестът върна палатките на Орлов мост (видео и снимки)

07.08.2020

Обновена

11575 69

Коментари

TheExperience

Бившият съдия Методи Лалов е на друго мнение:

„Иван Гешев обещава да положи усилия за изграждането на хармонични отношения със съда и всички разследващи органи в „името на общата цел – успешно противодействие на престъпността“. Този човек продължава да доказва, че няма елементарни разбирания за правосъдие. Или че разбиранията му са фундаментално погрешни. И в двата случая правовата и демократична държава е застрашена. Съдът и прокуратурата не могат да имат хармонични отношения. Това е така, защото съдът като решаващ орган е равноотдалечен от страните в наказателния процес – прокуратурата (обвинение) и обвиняемия/подсъдимия и неговия защитник (защита). Ако Гешев ще работи за хармонични отношения със съда, то и всеки защитник и подсъдим ще могат да работят за такива отношения със съдебния състав. Съдът решава делата според доказателствата по делото и закона, а не според това дали е в хармонични отношения или не с някоя от страните. Съдът не е орган, който противодейства на престъпността. Такива са прокуратурата, органите на МВР и ДАНС, но не и съдът. Целта на съда е да приложи правилно закона, в който трябва да е въплатена справедливостта. Законът е приложен правилно както когато е наказан този, който е извършил престъпление, така и когато е оправдан този, който е бил обвинен незаконосъобразно от прокуратурата. Ясно е, че в последния случай няма никакво „противодействие на престъпността“, а е налице противодействие срещу незаконосъобразната дейност на прокуратурата и защита на правата и интересите на българските граждани, включително срещу прокуратурата. Що се отнася до справедливостта, която е продукт според Гешев, това разбиране показва липсата на ценностен компас у този човек. Справедливостта е ценност, тя не е сирене, нито кроасан, за да е продукт."

bay Dragan

Г-н Лалов,

не трябва да забравяте академията която е завършил г-н Гешев. Това до голяма степен дава отговор на констатацията Ви.

sega_reader

Гешев май е завършил изгорялата гимназия, а след това е бил отличник в Симеоново.

Магнаурска школа, дялан камък, където и да го сложиш в държавата, все пасва.

bobacko

И кравите, и овцете, и козите, и магарето от ТКЗС-то в с. Горно уйно подкрепят Иван Гешефт, заяви председателят му Болимекуров 

nottheone

чекаме катаджиите да се наредат на опашка в подписката ?

Solace

Толкова мощна подкрепа от всякакви недолюбвани (откъм качество на работа) в обществото структури към един индивид с нулева служебна и личностна хигиена е плашеща. 

Продължавам да мисля, че след "избора" на главен прокурор, на Баце ще му олекне. Ще следва хвърляне на кърпата с "Аз вижте колко много направих" и друг да се насади на пачите яйца...

PlaNed
снимка на PlaNed

Слабо, слабо, другаре от Герп! 

Едно време, за партийни секретари издигаха много по-подготвени хора и демонстрираната подкрепа от трудовите колективи на решенията на партията беше много по-масова!

Хайде, напънете се малко, де!

bobacko

Прост народ-слаба държава. Прост главен прокурор-страшна прокуратура. 

Хулиган

Боко да внимава, лицето Гешев започва да става по-обичано и от самия Него...

http://www.drago.info/index.php/2019/08/09/svatbata-na-prokurora/

Миряна Б.

А кога трудовите колективи ще излязат на протестен бой с вразите на Евробаце?  Имам един изцяло червен тоалет, да ме забележат отдалеч като врагиня.

Chesanot
снимка на Chesanot

Току що радио "Под магнолията" съобщи за пристигнала телеграма:

Ние, от съюза на м@нафите заставаме плътно зад кандидата

geo_19

Трудовият колектив на пловдивските адвокати остана самотен. 

Звън®
снимка на Звън®

Фотографийката е хубаво озаглавена: "Хаджиев зад гърба на Гешев". То е ясно, че зад гърба на Гешев стоят висши пагонлии, но коя е кокошчицата, натъкмена с червено сакце. Ванчо я пие с поглед, навярно тръпне да я обладае в някое от специализираните любовни гнезденца на Специализирана прокуратура.

 

Научаваме, че към стотиците трудови колективи, подкрепящи Иван Гешев, се присъединява и в-к "Сега". Ето неговото писмо, адресирано до когото трябва.

 

До пленума на ВСС
гр. София, 1000, ул. "Екзарх Йосиф"

 

Уважаеми членове на ВСС,
В качеството ми на главен редактор на в-к "Сега", изразявам положителната позиция на целия колектив и неговите роднини до втора съребрена линия, относно номинирането на г-н Иван Гешев за участие в процедурата по избор на нов главен прокурор на РБ. Освен това, личното тегло на г-н Гешев е с близо 60 оки по-малко от това на действащия като такъв главен прокурор Цацаров. Ако г-н Гешев бъде избран на този висок пост, то екипът носачи на паланкина да Негово Главнопрокурорие може да бъде редуциран до 4 ликтора, а спестените средства да се инвестират за развитието наТеатралната работилница към Главната прокуратура.

 

В-к "Сега" безусловно смята, че г-н Гешев, с красивата си напета осанка и безукорно обръсната глава, напълно отговаря на високите изисквания за поста главен прокурор като такъв. 

 

Теодора Пеева
главен редактор

 

nottheone

шшшт, тихо-тихичко: че не секи разбира от майтап. справка - десетки умни хора, зъзнещи във фризерите на п-в лабрадор

маняна
снимка на маняна

Презрението в погледа на Гешев и авторитарната извивка на устата му издават садистичния характер на връзката, докато отчаяната апатия в погледа настрани на дамата с червеното сако подсказва, че тя не вижда реалистична алтернатива за спасението си.

Любопитно е към кого е насочена ехидната закана в погледа на Хаджиев...

Звън®
снимка на Звън®

Хаджиев има вид на мъж, чието философско колебание дали да не мине на другия бряг приключва. Решението е взето, зарът е хвърлен, панталоните - смъкнати. Най-интересното предстои.

 

Знае се, че Гешев е завършил Техникума по електротехника Киров. Там е и първата му среща с театъра. Иванчо още в първи курс се записва в драмсъстава.  Първата постановка, в която играе,  е по текстове от ръководството за ремонт на телевизор "Велико Търново". В нея Гешев трябва да демонтира кинескопа и да провери на осцилоскоп изправността му. Спрява се блестящо. Получава много аплодисменти, а Евдокия от трети курс го дарява с целувки под навеса на автогарата. Докато се целуват, от небето се лее пороен пролетен дъжд, бляскат светкавици, трещят гръмотевици. Една от тях пада близо до навеса. Гешев получава просветление и тутакси решава да стане милиционер. На часа попада в Симеоново и вместо техникума завършва академията на МВР. По време на следването си, младият курсант става член на сектата на Садо-мазо юристите. От тези безгрижни години той придобива странен навик - винаги държи в кабинета си пълен комплект облекло и атрибути за садо-мазо игри. Когато се изправя пред труден за решаване казус, Гешев се преоблича в тези ритуални дрехи и кани някоя гърчава младша прокурорка. Този приьом винаги му е помагал, дори при залавяне и на най-закоравелите престъпници.

маняна
снимка на маняна

Гръмотевичният удар не само вдъхновява бъдещото кариерно развитие на обичания от множество трудови кооперативи кандидат - поркурор, но го лишава и от буйните му младежки коси. Инцидентът на автогара Овча Купел става причина третокурсничката Евдокия да го зареже веднагически, което предизвиква трайната му омраза към жените, изразяваща се в настоящия фетиш към гърчави прокурорки , следи от който се четат в горната снимка. По време на игрите с тях, бъдещият прокурор носи освен символите на бондиджа и доминацията и перука с прическата на Том Джоунс, в знак на траур за погубените си коси.

fierсe
снимка на fierсe

сик и вис кога ще напишат писмо в подкрепа?!??

Желязко Желев

          Тез колективи са толкоз трудови колкото аз съм олигарх/не съм/.Освен туй не са и колективи а ГЛУТНИЦИ.

Подкрепа от алфа джендърите на различни враждуващи помежду си глутници нищо не значи.При сгоден случау ще го разкостят и ша приобщят разгонените женски.Надграждане чрез изяждане.

           Тук таме някой овчица проблейва в знак ,че не е за създарма,ама няма кой да и обърне внимание.Сега е времето на чифтосване на месоядните.Тревопасните да събират сили.Бързите и хитрите може да оцелеят.Очертава се масов групов лов на тревопасни.Освен ако бяса сред хищниците не ги изпотръшка преди лова.

Миряна Б.

Уважаеми Звън, писмото на в. Сега е писано от племенничката на г-жа Пеева, 5-годишна. Познавам почерка й. Какво гербоправолинейно дете. Моята внучка лъкатуши между всички до една партии, сакаш си търси гадже - тя е 15-годишна - и никого не харесва, вика, бабо, няма алтернатива  г-н Гешев. 

 

И е права. Всички са маскари.

Миряна Б.

Владимир Маяковский — Кто есть бл*ди: Стих

Не те
бл*ди,
что хлеба
ради
спереди
и сзади
дают нам
е*ти,
Бог их прости!
А те бл*ди —
лгущие,
деньги
сосущие,
еть
не дающие —
вот бл*ди
сущие,
мать их ет

Миряна Б.

Чайка (не Чехов)

(линченко алексей)  Ироничные стихи 2012-03-22 8 72  2387

Когда-то жил на свете известный прокурор,
Возможно дядя честный, наверное не вор.
Дружил с одним чекистом, всегда был в курсе дел,
В карьерном росте тоже весьма он преуспел.

Из ящика он часто нам всем глядел в глаза,
Преступникам угроза, всем остальным гроза.
Сейчас речь не об этом, вопрос стоит такой -
Для прокурора русский родной иль не родной?

Большой специалист был он в примененьи мер,
Детей им лишь пугали, не ставили в пример,
Ведь в плане ударений язык его хромал
И в этом важном деле диплом не помогал.

Жена его на "Чайку" в театр с собой звала,
Ему не до театра, ведь у него дела.
Пока ладья карьеры стремглав его несла,
В кружок литературный тропинка заросла.

Дел множество возбУдил он на своём веку,
Но речью несуразной лишь нагонял тоску.
Такою не возбУдишь матёрых прокурорш,
Их точно на мякине никак не проведёшь.

Сам Фурсенко не хочет подсказывать ему,

Ведь можно под раздачу попасть и самому.
Встречаясь с прокурором теряет он покой,
Со страхом вспоминает он год тридцать седьмой.

ГАМЕНЧЕТО

Завихря  се една подкрепата от служби за които се казва че кипи безсмислен труд. Чантаджии.

Миряна Б.

 

Еврика! За честен конкурс номинирам прокурАТОРА Пилат Понтийски.Опитен пазител на законите, чистник, справедливец, какъвто светът не е виждал. Народът радостно ще пожелае двубой между двамата кандидати. Ще има и залози по вестниците! Аз залагам на Пилат.  http://afmedia.ru/wp-content/uploads/sites/default/files/styles/large/public/field/image/pilat.jpg

първолета

"Справедливостта е ценност, тя не е сирене, нито кроасан, за да е продукт."

Явно според господина и пишещите стратегиите му ценността е нещо, което може да се види и пипне. Те са на ниво усещане, най-много - възприятие, мислене - йок. Към сиренето, кроасаните, апартаментите, добавят и папките. Затова "надграждат", както ги е представил Комара.

Тринити

И СДВР се присъедини към трудовите колективи, подкрепящи Гешев

Имеет си хас!Поради липсата на бригади от тъкачки-многомашиннички и стругари-орденоносци(щото заводите и фабриките бегаха, каквото и да ви разправя Дрифтаджията от Банки), то със задачата да ударят едно рамо на другаря Гешев се нагърбиха другарите от Милицията.Предполагам писмото-подкрепа е придружено и със снимка на Феликс Едмундович и бележи връх(и два пръста отгоре) в милиционерския епистоларен жанр.

Миряна Б.

фетиш към гърчави прокурорки

 

Такъв феномен е невъзможен. Може да има нагон. Пък ако открадне гащите на

 

прокуршата - впрочем те сами ще паднат, щом е гърчава, тези гащи именно са фетиш.

Миряна Б.

Предполагам писмото-подкрепа е придружено и със снимка на Феликс Едмундович.

 

Полицията няма нищо общо с ЧК. А Феликс Едмундович не е търпял там бездарни и аспидни твари.

Влез или се регистрирай за да коментираш